O afacere cu crapi?!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Liviu Mazilu
utilizator nou
utilizator nou

O afacere cu crapi?!

Mesaj de Liviu Mazilu » 07 Feb 2007, 07:58

Va salut cu respect,....de cativa ani ma tot bate gandul sa ma apuc de o crescatorie de crap, caras,...Nu am inca teren, sunt in cautare dar am citit mai multe carti, articole de specialitate de aici si de pe alte site-uri sa-mi fac o idee a investitiei si volumului de munca initial. Investitia ar fi destul de maricica, dar, statul te ajuta cu ceva? Asta nu prea scrie pe niciunde....... Va multumesc anticipat.

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 07 Feb 2007, 12:14

Salut!
Costurile pentru a-ti face singur un lac sunt cu mult mai mari decat daca il concesionezi sau chiar cumperi!
In tara acum toata lumea creste crap si caras si foarte putini fac asta profesional!
Daca faci un bazin, il umpli cu puiet si dupa aia arunci niste furaje, nu inseamna ca ai o crescatorie!!!

Ai sanse foarte mari sa obtii bani de la UE pentru un proiect bine facut, insa iti recomand sa te indrepti spre orice altceva decat crap(nu are nici o legatura cu Site-ul ci pur si simplu o sa fie o specie care nu o sa mai fie cautata pe piata).

Daca mai ai nevoie de detalii da-mi un MP si in limita cunostiintelor te voi indruma cu placere!
Spining....Prea bun ca sa fie light...

johnnybravo
Moderator
Moderator

Mesaj de johnnybravo » 07 Feb 2007, 12:23

se mai poat obtine fonduri sapard?

CC59
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de CC59 » 07 Feb 2007, 12:48

Da se mai pot obtine dar trebuie sa te adresezi AGENTIEI DE PLATI PT. DEZVOLTARE RURALA SI PESCUIT care a preluat patrimoniul agentiei sapard si printre alta sarcini deruleaza un fond european intitulat chiar fond european pt pescuit.

Liviu Mazilu
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Liviu Mazilu » 07 Feb 2007, 13:00

am inteles ca , cresterea sturionilor este subventionata de stat 40% insa,.....profit peste 5 ani, asa ca............

rosu r.
veteran
veteran

Mesaj de rosu r. » 13 Feb 2007, 14:35

Dar peste 5 ani profitul tau va fi mult mai mare decat cel pe care l-ai scoate din exploatarea crapului pe aceeasi perioada!
:respekt:

Scrie răspuns