Nunta in Arad
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Nunta in Arad
As dori sa caut o sala pentru 80 de persoane pentru nunta in august 21 2010.
Daca stie cineva o sala sau restaurant ori daca a facut cineva nunta anii trecuti astept niste sfaturi.
As dori un meniu intre 100-130lei sau sala(cantina...etc.)
In cazul inchirierii unei sali cateva nr de telefon( inchiriat vesela, scaune, mese, video-foto...)
Daca stie cineva o sala sau restaurant ori daca a facut cineva nunta anii trecuti astept niste sfaturi.
As dori un meniu intre 100-130lei sau sala(cantina...etc.)
In cazul inchirierii unei sali cateva nr de telefon( inchiriat vesela, scaune, mese, video-foto...)
-
- veteran
nunta
Am pus data nunti pe 21 august, am de platit 120lei.
Tortul pe 5 etaje amenajat cu flori, prajituri, saratele, covrigei, pachetele, transport eventual si frigider pentru 80 persoane aprox. m-am targuit la 1100lei.
ceva pareri???
eventual alte sfaturi...rochie, costum
Tortul pe 5 etaje amenajat cu flori, prajituri, saratele, covrigei, pachetele, transport eventual si frigider pentru 80 persoane aprox. m-am targuit la 1100lei.
ceva pareri???
eventual alte sfaturi...rochie, costum
- kriss-wolf
- veteran
Pt informatii referitoare la nunta sfaturi si alte de genu intra pe www.miresici.ro sau mai bine sa intre viitoarea sotie ca sa nu patesti ceva iremediabil
, acu pa bune intra sa vezi ca acolo gasesti info referitor la ce te intereseaza

-
- veteran
Re: nunta
anewwen scrie:
ceva pareri???
eventual alte sfaturi...
Fugi....fugi cat se mai poate! Altfel dulcineea va pune ghiara pe tine!!! femeile e ca panterele, nu te iarta cand te-au apucat.
- semlecangheorghe
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Daca-i asa nasoala treaba,sper ca stimata doamna , consoarta matale, nu stie de forumu' ista... sa nu iasa cu de-alea la propriuFario_nebunu scrie: Nu exista barbat sa nu fi "cazut prada" femeii lui sau si altora!! Cine nu recunoaste e fie naiv fie ipocrit. Vrei nu vrei ajungi sub pres iar daca nu ai mereu parte de ghionti. La figurat sau la propriu...