Ningeeeeee !!!!!!!!!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
La Londra a dat un praf de zapada azi noapte peste asfaltul ud... dimineata a inghetat beton asa ca azi dimineatza cand m-am urcat la volan sa plec la munca, m-am simtit ca acasa....
Totul era sticla... iar aici vine partea interesanta... am crezut ca nu vad bine... lumea iesea din casa cu vase cu apa fierbinte si arunca peste parbrize si incuietori...
O clienta de a mea, se urcase la volanul mai marelui sau Mercedes ML 320 model 2008 si dadea la stergatoare uitandu-se ca curca-n craci nestiind ce sa faca...si nu e blonda
Mi-am spus ca nu e adevarat ce vad... frane in intersectii si la speed bump-uri finalizate cu alunecari si derapari care mai de care mai spectaculoase... coloane intregi dec masini circuland cu 5-8 mph... participantii la trafic aveau niste fetze de ziceai ca a venit sfarsitul lumii...
L-am intrebat pe alt client care tocmai se pregatea sa plece sa-si recupereze nevasta si BMW-ul dintr-un santz daca are cauciucuri de iarna... s-a uitat lung la mine si dupa cateva momente vine si raspunsul : i beg your pardon!? A fost o zi minunata la Londra...
Las' sa ninga!!

ADDICTED TO SPINNING
http://spinningteambv.wordpress.com
http://spinningteambv.wordpress.com
chiar credeam ca e ok, alaltaieri -1 grad de dimineata, zic: ahaa, a venit si la noi, acusi merem la ski.
ti-ai gasit, acu sunt 8 grade si bate un vant caldut.
parul nu cedeaza.
shootgun, in romanica a ramas la fel, la prima zapada/polei numarul de accidente se tripleaza exact pentru ca sunt "soferi" care nu se doteaza cu pneuri, prudenta, calm si alte accesorii utile.
si blonde si brunete.

ti-ai gasit, acu sunt 8 grade si bate un vant caldut.

parul nu cedeaza.

shootgun, in romanica a ramas la fel, la prima zapada/polei numarul de accidente se tripleaza exact pentru ca sunt "soferi" care nu se doteaza cu pneuri, prudenta, calm si alte accesorii utile.
si blonde si brunete.

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
-
- veteran
Deh, mai ShotGun, nu toata lumea a avut ocazia sa faca scoala de soferi in cadrul fortei multinationale din Irak!shootgun scrie:La Londra a dat un praf de zapada azi noapte peste asfaltul ud... dimineata a inghetat beton asa ca azi dimineatza cand m-am urcat la volan sa plec la munca, m-am simtit ca acasa....Totul era sticla... iar aici vine partea interesanta... am crezut ca nu vad bine... lumea iesea din casa cu vase cu apa fierbinte si arunca peste parbrize si incuietori...
![]()
O clienta de a mea, se urcase la volanul mai marelui sau Mercedes ML 320 model 2008 si dadea la stergatoare uitandu-se ca curca-n craci nestiind ce sa faca...si nu e blonda
![]()
Mi-am spus ca nu e adevarat ce vad... frane in intersectii si la speed bump-uri finalizate cu alunecari si derapari care mai de care mai spectaculoase... coloane intregi dec masini circuland cu 5-8 mph... participantii la trafic aveau niste fetze de ziceai ca a venit sfarsitul lumii...
![]()
L-am intrebat pe alt client care tocmai se pregatea sa plece sa-si recupereze nevasta si BMW-ul dintr-un santz daca are cauciucuri de iarna... s-a uitat lung la mine si dupa cateva momente vine si raspunsul : i beg your pardon!? A fost o zi minunata la Londra...
![]()
Las' sa ninga!!

-
- veteran