Ningeeeeee !!!!!!!!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
edâ„¢
veteran
veteran

Mesaj de edâ„¢ » 11 Dec 2008, 16:37

mai fishi nici chiar asa de frig cu baltzile alea imediat ingheatza dac sunt -5gr,iar ca oltul sa inghetze ca sa fie pod de mai multe zile(peste 8 ) ceea ce nu s-a mai intamplat de mult pe la noi

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 11 Dec 2008, 17:46

bah :shock: ia mai terminati voi cu prezicerile astea, ca io vreau sa mai merg la peste linistit :lol:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 11 Dec 2008, 17:55

Du-te linistit
I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

shootgun
veteran
veteran

Mesaj de shootgun » 11 Dec 2008, 21:16

La Londra a dat un praf de zapada azi noapte peste asfaltul ud... dimineata a inghetat beton asa ca azi dimineatza cand m-am urcat la volan sa plec la munca, m-am simtit ca acasa.... :lol: Totul era sticla... iar aici vine partea interesanta... am crezut ca nu vad bine... lumea iesea din casa cu vase cu apa fierbinte si arunca peste parbrize si incuietori... :lol: :lol: O clienta de a mea, se urcase la volanul mai marelui sau Mercedes ML 320 model 2008 si dadea la stergatoare uitandu-se ca curca-n craci nestiind ce sa faca...si nu e blonda :lol: :lol: Mi-am spus ca nu e adevarat ce vad... frane in intersectii si la speed bump-uri finalizate cu alunecari si derapari care mai de care mai spectaculoase... coloane intregi dec masini circuland cu 5-8 mph... participantii la trafic aveau niste fetze de ziceai ca a venit sfarsitul lumii... :lol: :lol: L-am intrebat pe alt client care tocmai se pregatea sa plece sa-si recupereze nevasta si BMW-ul dintr-un santz daca are cauciucuri de iarna... s-a uitat lung la mine si dupa cateva momente vine si raspunsul : i beg your pardon!? A fost o zi minunata la Londra... :lol: :lol: Las' sa ninga!!

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 12 Dec 2008, 00:42

shootgun scrie:...... i beg your pardon!? A fost o zi minunata la Londra... :lol: :lol: Las' sa ninga!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
super,
a fost tare distractiv pt tine,
sa speram ca mai ninge pe acolo,poate asa dau astia cu masinile in santuri si incepe si constructorul de masini sa iasa din criza :wink: :lol:

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 12 Dec 2008, 08:44

Vremea in crisana: 1-2 grade afara, vantul bate destul de tare si nori pe cer; dar spre dupamasa avem sperante sa se opreasca vantul si atunci poate prind doua ore de pescuit azi

Leba
veteran
veteran

Mesaj de Leba » 12 Dec 2008, 08:48

chiar credeam ca e ok, alaltaieri -1 grad de dimineata, zic: ahaa, a venit si la noi, acusi merem la ski.
ti-ai gasit, acu sunt 8 grade si bate un vant caldut. :roll:
parul nu cedeaza.
:twisted:

shootgun, in romanica a ramas la fel, la prima zapada/polei numarul de accidente se tripleaza exact pentru ca sunt "soferi" care nu se doteaza cu pneuri, prudenta, calm si alte accesorii utile.
si blonde si brunete.
:datz:
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team

fishi
veteran
veteran

Mesaj de fishi » 12 Dec 2008, 08:56

Gata s-a incalzit iar.Dar tot este pojghita pe balti si nu pot sa jiguiesc nimic.

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Dec 2008, 09:56

shootgun scrie:La Londra a dat un praf de zapada azi noapte peste asfaltul ud... dimineata a inghetat beton asa ca azi dimineatza cand m-am urcat la volan sa plec la munca, m-am simtit ca acasa.... :lol: Totul era sticla... iar aici vine partea interesanta... am crezut ca nu vad bine... lumea iesea din casa cu vase cu apa fierbinte si arunca peste parbrize si incuietori... :lol: :lol: O clienta de a mea, se urcase la volanul mai marelui sau Mercedes ML 320 model 2008 si dadea la stergatoare uitandu-se ca curca-n craci nestiind ce sa faca...si nu e blonda :lol: :lol: Mi-am spus ca nu e adevarat ce vad... frane in intersectii si la speed bump-uri finalizate cu alunecari si derapari care mai de care mai spectaculoase... coloane intregi dec masini circuland cu 5-8 mph... participantii la trafic aveau niste fetze de ziceai ca a venit sfarsitul lumii... :lol: :lol: L-am intrebat pe alt client care tocmai se pregatea sa plece sa-si recupereze nevasta si BMW-ul dintr-un santz daca are cauciucuri de iarna... s-a uitat lung la mine si dupa cateva momente vine si raspunsul : i beg your pardon!? A fost o zi minunata la Londra... :lol: :lol: Las' sa ninga!!
Deh, mai ShotGun, nu toata lumea a avut ocazia sa faca scoala de soferi in cadrul fortei multinationale din Irak! :lol: Noi astia mai amarasteni am facut-o prin Rahova si acoloera si gheata, nu aveam nici anvelope de iarna! Oricum tare rau faza cu aruncat de apa fierbinte peste parbrize si incuietori! Asta arata ca au rar ierni grele englezoii! Asa ca a pescui la copca pe Tamisa le suna cam SF localnicilor, nu? :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Dec 2008, 09:58

fishi scrie:Gata s-a incalzit iar.Dar tot este pojghita pe balti si nu pot sa jiguiesc nimic.
Asta-i viata, amana si tu jiguirea pana in primavara! Ce altceva poti face? Risti sa iti taie gheata firul....doar daca nu pui textil.
Oricum, nu o sa te sfatuiesc sa bagi o setca, nu? :lol:

Scrie răspuns