nenea jeremy wade cu pestii lui

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Armand
veteran
veteran

nenea jeremy wade cu pestii lui

Mesaj de Armand » 07 Iun 2007, 14:48

edi_curiosul scrie: dar daca nu te chiama Jeremy Wade( http://www.jeremywade.co.uk/ apropo - stiati ca a fost anul trecut o luna in delta in cautarea marilor somni)
Scuze de offtopic insa nu m-am putut abtine...
Nenea asta, Jeremy Wade a facut cea mai patetica emisiune de pescuit pe care am vazut-o...cand a fost pe amazon sa caute arapaima si-au batut toti bastinosii joc de el !
A pescuit in cele mai idioate locuri pentru ca in final sa prinda un arapaima cu un pripon pe care i-l arunca un mos :lol:
Spining....Prea bun ca sa fie light...

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 07 Iun 2007, 15:25

Armand scrie: Nenea asta, Jeremy Wade a facut cea mai patetica emisiune de pescuit pe care am vazut-o...cand a fost pe amazon sa caute arapaima si-au batut toti bastinosii joc de el !
A pescuit in cele mai idioate locuri pentru ca in final sa prinda un arapaima cu un pripon pe care i-l arunca un mos :lol:
:D :D :D
nu sunt fan dar mi-a povestit un prieten ca a reusit sa il aduca in Romania, ceea ce nu e rau pt delta noasta, venise itai pt o caseta demo dar pt nu a prins monstu nu se stie daca mai vine si cu echita pt un miniserial cu Somnul din Delta Dunarii :(
au umblat prin delta o luna si a reusit sa ia doar unul de 2kg,
dar nu trebuie s-o iei asa, omul nu doar pescuieste ci si iti aduce in casa locuri pe care nu ai cum sa le vezi in viatza ta, + ca daca te uiti pe situl sau a prins sau na cum zici tu a filmat ceva monstri ciudatzi
tipul e de admirat nu cred ca merita sa mai comentam ca nu e pescar sau ca nu se pricepe sa arunce priponul,
cred ca esti deacord cu mine ca a prins mai multe specii de pesti cat nu a prin tot rapitorul la un loc....bla...bla...bla
banuiesc ca tu sti sa prinzi arapaima???

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 07 Iun 2007, 16:29

Este o diferenta de opinie aici, insa nu as vrea sa intoxicam topic-ul. Daca un moderator poate sa mute jumatate de topic la "Diverse" am putea continua...Daca nu, hai sa o lasam asa! 8)

Armand
veteran
veteran

Mesaj de Armand » 07 Iun 2007, 16:31

Este o diferenta de opinie aici, insa nu as vrea sa intoxicam topic-ul. Daca un moderator poate sa mute jumatate de topic la "Diverse" am putea continua...Daca nu, hai sa o lasam asa! 8)

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 07 Iun 2007, 16:48

si daca tot ai scormonit c***** promit ca o sa venim cu un topic nou legat de povestea asta, cu poze explicatii etc... pe sapt viitoare :D

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 08 Iun 2007, 09:50

daca tot atzi facut un topic nou macar scrietzii omului numele corect >> jeremy wade >> si nu jeremi
merci

PS
si nu cred ca era un subiect diferit de pescuit, ati cam exagerat, mg foarte bine si la "Partidele noastre!!! discutii si povestiri de la pescuit" ... nu credetzi? sau cel putzin asta am promis
merci

rog moderatorului sa ne mute in "Partidele noastre!!!"

multumesc

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 08 Iun 2007, 10:17

dupa cum ii zice si titlul rubricii de pe forum: "Partidele noastre"; sunt IESIRILE NOASTRE la pescuit nu ale altora ;) acesta este un subiect de cafenea :D

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 08 Iun 2007, 10:20

Ionut the carp scrie:dupa cum ii zice si titlul rubricii de pe forum: "Partidele noastre"; sunt IESIRILE NOASTRE la pescuit nu ale altora ;) acesta este un subiect de cafenea :D
aaaa, am uitat sa adaug, nu eu voi scrie... ci gazda lui Jeremy :shock:

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 08 Iun 2007, 10:26

io nu prea inteleg ce vreti.
Daca "gazda" vrea sa povesteasca partida cu Jeremy sa-si deschida topic.

edi_curiosul
veteran
veteran

Mesaj de edi_curiosul » 08 Iun 2007, 10:31

offff mai..... :lol: :lol: :lol: :D :D :lol: "gazda" a facut partide de pescuit inpreuna cu "J"... deci isi povesteste aventura de o luna.... dar nu asta e important, nu puteti muta topicul la cererea unui user?
va platesc? cat face? :D :lol: :lol: :D

Închis