orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
anem
- veteran

ionutz_gr scrie:Andrei...nu stiam calea aia...e buna.
Dar tot nu sunt multumit...deoarece eu intru mai tot timpul de pe telefon...si daca pe pagina principala nu vad ceva interesant ...inchid deoarece nu pot sta mult.
te intelg, si la fel cum inchizi tu fereastra cu rapitoriul la fel fac tot mai multi in ultima vreme si drept dovada sta calitatea tot mai mica a informatiei de pe forum si lipsa tot mai multor useri ... se duce pe apa sambetei forumul asta ...
dar daca pei cei carora ar trebui sa le pese nu ii intereseaza situatia asta atunci noua de ce ne-ar pasa ... gasim altul si gata

si cu cei cu care am mai purtat discutii mai "aprofundate" le continuam pe mail ...

C&R ... un alt mod de a savura un peste ...
-
jackspinner
- veteran

Aveti dreptate domnilor , mai bine nu-l mai deschideti . Sau continuati pe mail , nu ne mai irositi timpul .
-
ionutz_gr
- senior

-
@Jackspinner -atitudinea ta spune totul.
Eu am zis ca mi-ar place, ca pe prima pagina(la sectiunea"Forum pescuit sportiv"), sa nu mai apara sau sa fie diferentiata partea de anunturi de partea de forum cu discutii utile astfel incat cine intra in fuga pe site sa poata avea acces la ultimele posturi, si daca vede ceva interesant sa il citeasca si poate asta o sa il faca sa participe la discutii pe forum. Eu unul cand intru si vad sectiunea respectiva plina de anunturi inchid situ-ul.
Inca astept parerea unui administrator.
Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
ionutz_gr
- senior

-
depinde..cateodata mai bine "in fuga"...decat deloc.

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
-
feugen
- veteran

-
Cine te opreste sa intri direct pe forum si sa nu mai accesezi pagina principala a site-ului? Daca intri direct pe forum si te loghezi, iti vor fi semnalizate foate topicurile unde s-a raspuns de la ultima ta vizita (ca si logat).
Oricum sectiunea anunturilor are cea mai mare dinamica si... asta este aproape normal.
Daca vrei sa eviti sectiunea cu anunturile si cafeneaua, poti accesa direct
http://www.rapitori.ro/forum/index.php?c=1
Bucuresti
-
ionutz_gr
- senior

-
nu s-a inteles ce am dorit sa zic.
topic inchis.