Ne-am saturat. Haideti in Suedia la stiuca !!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Închis
rene
utilizator nou
utilizator nou

Ne-am saturat. Haideti in Suedia la stiuca !!!

Mesaj de rene » 26 Mai 2009, 22:37

Oare de ce noi nu avem balti precum cei din Suedia? De ce noi, pescarii civilizati suferim de pe urma braconierilor? de ce la noi stiucile de peste 5kg sunt asa rare?
Au aparut si la noi oferte de pescuit in Suedia la stiuca, vezi pe www.stiuca.ro.
Oare de ce aia pot si noi nu putem?? ca noi avem Delta Dunarii...
Daca nici anul asta nu prind, jur ca-mi strang bani si ma duc la stiuca in Suedia, am vazut ca nici macar nu costa asa de mult 4-500 euro/persoana.
PS: vreau feedback de la cei care au fost la stiuca acolo...

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 27 Mai 2009, 01:43

Simplu, suedezii fac C & R, noi nu! Poate lor nici nu le place carnea de stiuca, noua da! :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 27 Mai 2009, 07:01

rene:
- de ce se numeste siteul ala stiuca.ro?
nu am vazut nicio coada de stiuca romaneasca, ma doare capul de la "stiuci de suedia" in sus "stiuci de suedia" in jos.

cat despre locul ala meravilios din suedia, iti spun eu ca mai mult de 2 ori nu se va duce niciun roman, prinzi anul asta 25 de stiuci la metru, anul urmator la fel. orizontul asteptarilor se va prabusi, ce altceva e acolo in afara de stiuci la metru?
ce-i acolo crescatorie de stiuci?

munca de a cauta , de a astepta un peste mare, este parte a febrei de dinaintea pescuitului...
eu unul personal nu pescuiesc stiuca, nu ma voi duce nicaieri dupa o coada de caracalina.

stiuca.ro ha-ha-ha

astept o stiuca din Romania in galeria aia, dar daca e doar o afacere... cu stiuci suedeze si pescari romani... :roll: spor! ;)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 27 Mai 2009, 08:51

Destul de scump, dar mai mult ca sigur, merita fiecare banutz! Pai sa comparam un pic cu Lacul Stiucilor din tara noastra, Sacalaia unde in 2 zile am prins 5 stiuci. Cea mai mare de 4 kg. Acolo e un vis. Eu as vrea sa merg.

Adelin
Moderator
Moderator

Re: Ne-am saturat. Haideti in Suedia la stiuca !!!

Mesaj de Adelin » 28 Mai 2009, 00:16

rene scrie:Oare de ce noi nu avem balti precum cei din Suedia? De ce noi, pescarii civilizati suferim de pe urma braconierilor? de ce la noi stiucile de peste 5kg sunt asa rare?
Au aparut si la noi oferte de pescuit in Suedia la stiuca, vezi pe www.stiuca.ro.
Oare de ce aia pot si noi nu putem?? ca noi avem Delta Dunarii...
Daca nici anul asta nu prind, jur ca-mi strang bani si ma duc la stiuca in Suedia, am vazut ca nici macar nu costa asa de mult 4-500 euro/persoana.
PS: vreau feedback de la cei care au fost la stiuca acolo...
Cunosc cateva persoane care au fost acolo.Nu e ceea ce pare! Reclama multa, la preturi nu atat de mici cum par la prima vedere.Peste este si pozele pot confirma acest lucru, dar ceea ce se vede in poze e crema stiucilor din Suedia....restul, adica ce nu se vede, e realitatea!... si ce ma deranjeaza pe mine, e exagerarea in reclama la vanzarea unui produs.De ce oare nu se poate vinde un produs pe cinstite, fara a deforma realitatea?!

Una peste alta o iesie in Suedia inseamna in primul rand ape curate, natura,salbaticie, libertate, liniste si cu putzin noroc si multi bani datzi pe cateva capturi de invidiat. :wink:
Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB

Închis