orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Jedi
- veteran

400 ar fi fost ok . Dar mi-au ridicat masina ca brusc nu mai avea voie pe sosele ,cu toate ca puteau sa ma lase sa o duc in fata casei la 200 de metri in spate. 430 a fost amenda politiei+ towing+ platit stationarea doua zile la ei pina am rezolvat hartoagele + invoiri de la servici(pierdut iara $ ) .......Aproape ajungeau banii de o Saltiga si o Stella..

De atunci avem reminder pe telefoane ,calculatoare si frigider

pentru dari. Bine....am mai puscat amenzi de circulatie dar aia a ramas in anale..

Si inca ceva dubios...Cam martie ,aprilie si mai e sezonul amenzilor la toti pe care ii cunosc. Ciudat dar coincide cu incoming tax si primirea a ceva bani de la guvern. In restul anului n-ai treaba .

Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.
-
manubabanu
- junior

-
Aceasta este o fotografie de la investirea lui Obama, in care se poate vedea in detaliu fiecare chip din multime. Folosind cursoarele din partea stanga sus ( sau dublu click ) se poate accesa si mari fiecare zona din imagine (asteptati cateva momente si imaginea se va clarifica). Fiecare persoana putea fi identificata dupa eveniment in cazul unui eveniment nedorit.
Fotografia a fost facuta cu o camera robotizata de 1474 megapixel (o rezolutie 295 de ori mai mare decat a unei camere obisnuite).
http://gigapan.org/viewGigapanFullscree ... 2b4b06233c
A pescui in crescatorie,este ca si cum ai vana in gradina zoologica...
Ne-am obişnuit prea mult să ne transformăm scalvii corpului şi minţii, găsindu-ne din ce în ce mai greu sufletul, de care unii nici măcar nu sînt conştienţi că-l au.
-
Leba
- veteran

-
Pfuuu, ce rezolutie frate!
Asta e facuta publica ca sa-i sperie pe tero arabi?

-
adiwolf
- veteran

manubabanu scrie:Aceasta este o fotografie de la investirea lui Obama, in care se poate vedea in detaliu fiecare chip din multime. Folosind cursoarele din partea stanga sus ( sau dublu click ) se poate accesa si mari fiecare zona din imagine (asteptati cateva momente si imaginea se va clarifica). Fiecare persoana putea fi identificata dupa eveniment in cazul unui eveniment nedorit.
Fotografia a fost facuta cu o camera robotizata de 1474 megapixel (o rezolutie 295 de ori mai mare decat a unei camere obisnuite).
http://gigapan.org/viewGigapanFullscree ... 2b4b06233c
fuck!!
ce tehnologia draqu,te filmeaza astia si'n gaura curului.
brrrrr,