motoscuter
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
motoscuter
VREAU sa-mi cumpar pentru a merge la pescuit un motoscuter marca CITYFLEX prin firma firstbike vreau sa-mi spuneti daca merita Am 90kgsi as vrea sa stiu daca poate face fata greutatii mele si uneori mici pante pe care le voi avea de ridicat. VA MULTUMESC SI VA DORESC FIR INTINS CELOR CE MERGETI LA PESCUIT.
Nu vreau sa te dezamagesc, dar produsele de la first bike sunt calitate zero. Cel putin eu m-am fript cu doua din ele. Stiu stiu, carcotasii o sa sara pe mine sa imi (re)aminteasca ca am 140 de kile, dar produsele respective au fost o bicicleta de camera (pt nevasta-mea) care era defecta la cumparare - si cand le-am aratat acest lucru, au inceput sa ne explice ca daca vrem de firma sa luam de firma da pe alti bani - pana la urma am luat una Active, mai scumpa cu 500 de mii care merge impecabile de 3 ani. Celalalt produs este cumparat de un amic, un chopper first bike - si suna ca naiba - care a functionat fix 2 luni...de atunci sta mai mult prin service cu ea!
De aceea, sfatul meu este sa te orientezi spre o alta firma. Poti incerca mai degraba un Piaggio second decat un fb nou! Crede-ma!
De aceea, sfatul meu este sa te orientezi spre o alta firma. Poti incerca mai degraba un Piaggio second decat un fb nou! Crede-ma!