Motor cizma lunga ????
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Motor cizma lunga ????
Va salut! Am o barca pneumatica gen KINGFISHER 270, se poate pune un motor de 8 CP cu CIZMA LUNGA ??? Care ar fi problemele care ar putea aparea, daca vor aparea..? Va mutumesc!
- costica_fishing
- veteran
producatorul spune pt 2,70 maxim 6 cp (daca e vb de cea cu chila gonflabila)
ca dezavantaje, as zice ca o sa rupa oglinda, pt ca motorul cantareste mai mult decat tin lipiturile. Din ce imi aduc aminte (am si eu o barca din asta), ar tine un motor de maxim 25 de kg. Poate unul de 8 cp in 2 timpi sa aiba doar atat.
in plus, avand cizma lunga, cred ca face si efect de parghie (zic si eu pe limba mea
), ceea ce face sa forteze si mai tare in oglinda barcii).
Stiu si eu....la o adica, ia-ti si colacul cu ratusca la tine!
Iar daca barca tine, pune un prieten mai gras in botul barcii, sa nu faci tumbe de unul singur
ca dezavantaje, as zice ca o sa rupa oglinda, pt ca motorul cantareste mai mult decat tin lipiturile. Din ce imi aduc aminte (am si eu o barca din asta), ar tine un motor de maxim 25 de kg. Poate unul de 8 cp in 2 timpi sa aiba doar atat.
in plus, avand cizma lunga, cred ca face si efect de parghie (zic si eu pe limba mea

Stiu si eu....la o adica, ia-ti si colacul cu ratusca la tine!

Iar daca barca tine, pune un prieten mai gras in botul barcii, sa nu faci tumbe de unul singur

near the beer