morsoanu VS canadianu';))
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
morsoanu VS canadianu';))
sunt cam "pilit" si ma vazut meciu cu morosanu si canadianu ala...doamne ce la mai bubuit Morosanu asta....mai k i venea sa panga la "NIGGAR"
dar ia servito cu pofta 
cred ca ce-l care-l antreneaza pe moroshanu' a studiat ceva filme cu meciuri de-ale canadianului si astfel au aflat ca punctul slab al lui e la picioare.
odata ce a vazut moroshanu ca piciorul stang al canadianului e varza, a continuat pana i-au dat lacrimile astuia.
unii ar spune ca canadianul a fost "uns", prea statea carne de tun....
odata ce a vazut moroshanu ca piciorul stang al canadianului e varza, a continuat pana i-au dat lacrimile astuia.
unii ar spune ca canadianul a fost "uns", prea statea carne de tun....
Michael va recomanda Regulamentul forumului
sincer io cred ca a fost abureala meciu
pe cuvant , cat de idiot sa fii sa iti lasi garda jos si sa stai sa iti dea unu pumni asa la greu ?!
nu prea ma pricep eu la k1 deasta, imi place mult mai mult boxu si cel putin acolo se vede repede cand un meci e aranjat, si meciu asta mi-a dat exact aceasi impresie . oricum aranjat , nearanjat e un rezultat bun
nu prea ma pricep eu la k1 deasta, imi place mult mai mult boxu si cel putin acolo se vede repede cand un meci e aranjat, si meciu asta mi-a dat exact aceasi impresie . oricum aranjat , nearanjat e un rezultat bun
Necunoscatorii fenomenului spun ca Morosanu l-a facut varza.La o prima vedere asa a fost,insa cei care l-au urmarit pe canadian si cu ceva timp in urma in finalele K1,sunt convinsi ca troll-ul asta de Morosanu trebuia "ridicat"cu orice pret.Spectatorii au vz. mai multe decat noi la televizor si de acolo reactia de la sfarsit.Dealtfel si ultimul meci in care portughezul a castigat detasat.A fost un fiasco toata seara,iar ca sa ma intorc la roman,asta in orice partida cu vreun consacrat de K1,ar rezista vreo 2min.cu indulgenta.E din topor,si s-a vazut in meciuri netrucate,cel cu Leko si cu Kemayo.Meciurile astea le vad toti si le inteleg doar o parte.
adevarul e ca moroshanul nostru a fost cam fluierat si huiduit la sfarsit, cu toata "victoria" lui 
Michael va recomanda Regulamentul forumului