morsoanu VS canadianu';))

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Hell
veteran
veteran

morsoanu VS canadianu';))

Mesaj de Hell » 13 Dec 2008, 01:37

sunt cam "pilit" si ma vazut meciu cu morosanu si canadianu ala...doamne ce la mai bubuit Morosanu asta....mai k i venea sa panga la "NIGGAR" :lol: :lol: dar ia servito cu pofta :twisted:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 13 Dec 2008, 07:53

bravo lui! are sange in "veioza" baiatul asta dar mi se pare ca se cam arunca!
La fel cand si-a luat-o de la Stephan Leko , era in plin avant. :wink:

Oricum e placere sa vezi cum vine gramada peste adversar...
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Dec 2008, 08:45

cred ca ce-l care-l antreneaza pe moroshanu' a studiat ceva filme cu meciuri de-ale canadianului si astfel au aflat ca punctul slab al lui e la picioare.
odata ce a vazut moroshanu ca piciorul stang al canadianului e varza, a continuat pana i-au dat lacrimile astuia.
unii ar spune ca canadianul a fost "uns", prea statea carne de tun.... :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 13 Dec 2008, 09:19

acum k este dimineata, parca imi aduc aminte mai bine meciu :lol: cand ia cazut garda la canadian...a fost spectacol maxim, daca i mai prindea si ultimu pumn(ala la care a cazut) cred k chiar nu se mai ridica de jos :lol:
Oricum am avut o seara placuta...Romania a cam bubuit in toti :bere:

nes
junior
junior

Mesaj de nes » 13 Dec 2008, 10:42

Michael scrie: unii ar spune ca canadianul a fost "uns", prea statea carne de tun.... :roll:
La ce industrie are canadianul in spate putine sanse sa fi fost asa... :?:
Oricum inafara de mult spectacol "canadianul" asta nu prea are valoare..parerea mea. La fel ca Bob Sapp un alt experiment ratat...

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 13 Dec 2008, 12:58

sincer io cred ca a fost abureala meciu :roll: pe cuvant , cat de idiot sa fii sa iti lasi garda jos si sa stai sa iti dea unu pumni asa la greu ?! :lol:
nu prea ma pricep eu la k1 deasta, imi place mult mai mult boxu si cel putin acolo se vede repede cand un meci e aranjat, si meciu asta mi-a dat exact aceasi impresie . oricum aranjat , nearanjat e un rezultat bun :D

Jedi
veteran
veteran

Mesaj de Jedi » 13 Dec 2008, 13:30

N-ati observat ca de regula cistiga bastinasii la galele astea??.
Unde-s multi putoarea creste.....Pestisorii se rareste.

SVF
veteran
veteran

Mesaj de SVF » 13 Dec 2008, 14:44

Necunoscatorii fenomenului spun ca Morosanu l-a facut varza.La o prima vedere asa a fost,insa cei care l-au urmarit pe canadian si cu ceva timp in urma in finalele K1,sunt convinsi ca troll-ul asta de Morosanu trebuia "ridicat"cu orice pret.Spectatorii au vz. mai multe decat noi la televizor si de acolo reactia de la sfarsit.Dealtfel si ultimul meci in care portughezul a castigat detasat.A fost un fiasco toata seara,iar ca sa ma intorc la roman,asta in orice partida cu vreun consacrat de K1,ar rezista vreo 2min.cu indulgenta.E din topor,si s-a vazut in meciuri netrucate,cel cu Leko si cu Kemayo.Meciurile astea le vad toti si le inteleg doar o parte.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 13 Dec 2008, 16:56

adevarul e ca moroshanul nostru a fost cam fluierat si huiduit la sfarsit, cu toata "victoria" lui :roll:
Michael va recomanda Regulamentul forumului

p5ih0
veteran
veteran

Mesaj de p5ih0 » 13 Dec 2008, 17:15

da daaa , am vazut si eu faza cu fluieraturile :lol: strigau aia in sala HOTII HOOTII HOTII :lol: :lol: genial :lol:

Scrie răspuns