mi-a fost furata parola yahoo

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

mihai florescu
veteran
veteran

mi-a fost furata parola yahoo

Mesaj de mihai florescu » 02 Iul 2007, 16:24

scuze daca apar mesaje "ciudate" de pe adresa mihaimikif@yahoo.com.Cei ce aveti in lista adresa sus mentionata va rog sa o stergeti.
Imagine

Mugurstefan
veteran
veteran

Re: mi-a fost furata parola yahoo

Mesaj de Mugurstefan » 02 Iul 2007, 18:03

mihai.f scrie:scuze daca apar mesaje "ciudate" de pe adresa mihaimikif@yahoo.com.Cei ce aveti in lista adresa sus mentionata va rog sa o stergeti.
La fel mi s-a intamplat si mie.
am alta adresa de email acum.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

mihai florescu
veteran
veteran

Mesaj de mihai florescu » 03 Iul 2007, 08:02

Imagine

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 03 Iul 2007, 08:37

zilele trecute s-a mai intamplat asta si unui prieten din Iasi... Cine stie ce se intampla :roll:

georges
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de georges » 03 Iul 2007, 09:06

Nu mai dati click pe toate linkurile care le primiti in mailuri... si in nici un caz nu va introduceti datele personale si informatii confidentiale gen parole pe site-uri si pagini web accesate prin intermediul unor astfel de linkuri.

Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 03 Iul 2007, 09:26

welcome to the net.....se numeste "mass" ce da aia....puteti sa raportatzi la yahoo ca spam....si totul se rezolva

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Iul 2007, 10:22

si mie mi-au shutit zilele trecute passwordul la yahoo,dar o treaba bine gandita de la inceput face toti banii.
aveam setata un alternate mail adress si la revendicarea numita forget you'r password,mi-a fost retrimisa o parola resetata pe gmail.asa ca mi-am putut reaccesa mailul pe yahoo si schimba rapid passwordul.
neaparat sa vaeti setat in profil o a 2-a adresa de mail unde va puteti recupera problema. :idea:
oricum din punctul meu de vedere yahoo sucks,nu se compara cu gmail,dar e bine sa ai un mailbox/id si pentru mizerii,nu?
cele "curate" le consider pe gmail & skype.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

vasivoicu
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vasivoicu » 03 Iul 2007, 10:32

eu sterg spam-ul, oricum majoritatea mesajelor de acest gen imi intra oricum in bulk (mai sunt si cazuri in care imi intra mesaje utile in bulk, e cam bou acest yahoo), cred ca daca raportezi spam-ul mai degraba confirmi existenta contului de mail si faptul ca este folosit si vei primi spam si mai abitir

radu st
junior
junior

Mesaj de radu st » 03 Iul 2007, 12:18

@MihaiF

Astept un raspuns de la tine pe noua adresa de mail.
Da sau nu.

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 03 Iul 2007, 13:42

vasivoicu scrie:cred ca daca raportezi spam-ul mai degraba confirmi existenta contului de mail si faptul ca este folosit si vei primi spam si mai abitir
conturile de yahoo se "colecteaza" de catre spam senderi prin mesaje trimise pe messenger de genul,:vezi ca se va inchide yahoo,trimite la cat mai multi",sau "ajuta copilul trimitand la toata lista ta..."
astfel toate listele cumulate se vor intoarce la sursa acestor mesaje,ajutand o scursura sa castige niste bani bombardandu-ne cu spamuri.

@vasivoicu: nu yahoo este bou,sunt prea multi boi pe yahoo care nu inteleg cu ce se mananca acest internet si cred ca pc-ul este un electrocasnic la fel ca prajitorul de paine.
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Scrie răspuns