mi-a fost furata parola yahoo
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
mi-a fost furata parola yahoo
scuze daca apar mesaje "ciudate" de pe adresa mihaimikif@yahoo.com.Cei ce aveti in lista adresa sus mentionata va rog sa o stergeti.
- Mugurstefan
- veteran
Re: mi-a fost furata parola yahoo
La fel mi s-a intamplat si mie.mihai.f scrie:scuze daca apar mesaje "ciudate" de pe adresa mihaimikif@yahoo.com.Cei ce aveti in lista adresa sus mentionata va rog sa o stergeti.
am alta adresa de email acum.
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
-
- veteran
si mie mi-au shutit zilele trecute passwordul la yahoo,dar o treaba bine gandita de la inceput face toti banii.
aveam setata un alternate mail adress si la revendicarea numita forget you'r password,mi-a fost retrimisa o parola resetata pe gmail.asa ca mi-am putut reaccesa mailul pe yahoo si schimba rapid passwordul.
neaparat sa vaeti setat in profil o a 2-a adresa de mail unde va puteti recupera problema.
oricum din punctul meu de vedere yahoo sucks,nu se compara cu gmail,dar e bine sa ai un mailbox/id si pentru mizerii,nu?
cele "curate" le consider pe gmail & skype.
aveam setata un alternate mail adress si la revendicarea numita forget you'r password,mi-a fost retrimisa o parola resetata pe gmail.asa ca mi-am putut reaccesa mailul pe yahoo si schimba rapid passwordul.
neaparat sa vaeti setat in profil o a 2-a adresa de mail unde va puteti recupera problema.

oricum din punctul meu de vedere yahoo sucks,nu se compara cu gmail,dar e bine sa ai un mailbox/id si pentru mizerii,nu?
cele "curate" le consider pe gmail & skype.
Michael va recomanda Regulamentul forumului
eu sterg spam-ul, oricum majoritatea mesajelor de acest gen imi intra oricum in bulk (mai sunt si cazuri in care imi intra mesaje utile in bulk, e cam bou acest yahoo), cred ca daca raportezi spam-ul mai degraba confirmi existenta contului de mail si faptul ca este folosit si vei primi spam si mai abitir
conturile de yahoo se "colecteaza" de catre spam senderi prin mesaje trimise pe messenger de genul,:vezi ca se va inchide yahoo,trimite la cat mai multi",sau "ajuta copilul trimitand la toata lista ta..."vasivoicu scrie:cred ca daca raportezi spam-ul mai degraba confirmi existenta contului de mail si faptul ca este folosit si vei primi spam si mai abitir
astfel toate listele cumulate se vor intoarce la sursa acestor mesaje,ajutand o scursura sa castige niste bani bombardandu-ne cu spamuri.
@vasivoicu: nu yahoo este bou,sunt prea multi boi pe yahoo care nu inteleg cu ce se mananca acest internet si cred ca pc-ul este un electrocasnic la fel ca prajitorul de paine.
Michael va recomanda Regulamentul forumului