Daca intradevar sunt poze, trebuia prezentat la vremea lor, inca de la prima postare si astfel eram scutiti de toata acestea....stradic scrie:Poze cu chitanta......?????? Sa se linisteasca spiritele.....
mersi fratilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: chitanta
Re: chitanta
stradic scrie:Poze cu chitanta......??????
poate ai vrut sa zici CHITANTELE .

-
- veteran
bah da voi chiar sunteti neseriosi.cum va permiteti sa ii f....i meciu omului.intrase si el pe o filiera buna si voi gata cu informatia.vezi de asta nu suport io internetu.toti cioflengari se informeaza cand sunt trasi in teapa
domnu administrator io numai pt asta ii stergeam contu.auzi la el ce tupeu sa se planga ca nu a-ti stat capra sa dea el cum vrea

domnu administrator io numai pt asta ii stergeam contu.auzi la el ce tupeu sa se planga ca nu a-ti stat capra sa dea el cum vrea
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Re: Chitanta
Mai mult decat sigur nici nu o sa apara.... daca erau apareau pana acum in mod sigur ...stradic scrie:Si nu apare nici o chitanta........ sau chitante...![]()
![]()
Re: Chitanta
Subscriu!kzoli scrie:Mai mult decat sigur nici nu o sa apara.... daca erau apareau pana acum in mod sigur ...stradic scrie:Si nu apare nici o chitanta........ sau chitante...![]()
![]()
Eu i-am trimis chitanta scanata mincinosului si tot el are tupeu sa ma intrebe:Nu a ajuns voblerul,ce facem?
Probabil astepta sa mi se inmoaie scrotul si sa ii trimit banii inapoi nefericitului ca nu i-a ajuns voblerul.

- Ionut Petrea
- veteran
Re: ...
Wow!Motherfucker!Traim in epoca bronzului?Ai acces la calculator, ai telefon mobil(90 % are camera foto) si nu poti sa pui o poza?!Sincer, de cateva zile ma tot chinui sa ocolesc topicul asta,dar nu reusesc, pentru ca e tot timpul pe prima pagina, din cauza ta.bogdan1sand scrie:bineinteles am chitanta, o sa i fac poza si o sa o pun pe site in cateva zile, caci nu am posibilitati acuma
Bai fasole,cum poti sa zici de bobleru ala de la Adrrian ca`i bun de agatzat la cheie?Arunci cu acuze in stanga si-n dreapta ca sa iti salvezi c.u.r.u.l si ca sa mai poti da vreo teapa la nestiutorii care inca nu stiu cine e bogdan1sand.
De Ranga cum poti spune tu ca i`ai spus sa`ti dea banii cand ii are, ca ai trimis pachetul si ti`a venit inapoi?Pai tu ai idee cat cumpara Ranga de pe aici?Cum dreq de nu s`a mai plans nimeni de el?Si ai idee cati cumpara si vand prin intermediul Postei Romane?Dar totusi, esti cel mai predispus la patanii la Posta Romana...Ghinionistule...Da`te`n....spanac,pune poza cu chitanta si te credem.Pana atunci, esti un muc al carui nume, obligat, fortat, trebuie sa il vad in fiecare zi pe aici.
PS:Celor care se simt jigniti sau oripilati de ce am scris mai sus,nu m-am putut abtine sa nu-i spun mucului ce trebuie spus

Intotdeauna C&R

pur si simplu nu ma pot abtine ... cand am vazut postarea de mai sus si fostul tau user direct mi-a trecut prin minte asta :
http://www.youtube.com/watch?v=E3t13jKc ... re=related
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...