mersi fratilor

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
kzoli
veteran
veteran

Re: chitanta

Mesaj de kzoli » 03 Noi 2011, 10:59

stradic scrie:Poze cu chitanta......?????? Sa se linisteasca spiritele..... :wink:
Daca intradevar sunt poze, trebuia prezentat la vremea lor, inca de la prima postare si astfel eram scutiti de toata acestea....

ranga
veteran
veteran

Re: chitanta

Mesaj de ranga » 03 Noi 2011, 12:35

stradic scrie:Poze cu chitanta......??????

poate ai vrut sa zici CHITANTELE . :twisted: adica 3 la numar. :wink:

mircioneolt
veteran
veteran

Mesaj de mircioneolt » 03 Noi 2011, 21:34

si...poate nu au citit toti sectiunea asta ca poate se mai strang :lol:

BygDaddy
senior
senior

Mesaj de BygDaddy » 03 Noi 2011, 23:08

bah da voi chiar sunteti neseriosi.cum va permiteti sa ii f....i meciu omului.intrase si el pe o filiera buna si voi gata cu informatia.vezi de asta nu suport io internetu.toti cioflengari se informeaza cand sunt trasi in teapa :D
domnu administrator io numai pt asta ii stergeam contu.auzi la el ce tupeu sa se planga ca nu a-ti stat capra sa dea el cum vrea
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!

grizzly
veteran
veteran

Mesaj de grizzly » 04 Noi 2011, 00:10

cred ca deja il bagam in seama cam mult...

stradic
veteran
veteran

Chitanta

Mesaj de stradic » 04 Noi 2011, 09:30

Si nu apare nici o chitanta........ sau chitante... :lol: :lol: :lol:
rapala the best vobler in the world

kzoli
veteran
veteran

Re: Chitanta

Mesaj de kzoli » 04 Noi 2011, 09:46

stradic scrie:Si nu apare nici o chitanta........ sau chitante... :lol: :lol: :lol:
Mai mult decat sigur nici nu o sa apara.... daca erau apareau pana acum in mod sigur ...

Adriann
veteran
veteran

Re: Chitanta

Mesaj de Adriann » 04 Noi 2011, 10:36

kzoli scrie:
stradic scrie:Si nu apare nici o chitanta........ sau chitante... :lol: :lol: :lol:
Mai mult decat sigur nici nu o sa apara.... daca erau apareau pana acum in mod sigur ...
Subscriu!
Eu i-am trimis chitanta scanata mincinosului si tot el are tupeu sa ma intrebe:Nu a ajuns voblerul,ce facem?
Probabil astepta sa mi se inmoaie scrotul si sa ii trimit banii inapoi nefericitului ca nu i-a ajuns voblerul.
Imagine

Ionut Petrea
veteran
veteran

Re: ...

Mesaj de Ionut Petrea » 04 Noi 2011, 10:40

bogdan1sand scrie:bineinteles am chitanta, o sa i fac poza si o sa o pun pe site in cateva zile, caci nu am posibilitati acuma
Wow!Motherfucker!Traim in epoca bronzului?Ai acces la calculator, ai telefon mobil(90 % are camera foto) si nu poti sa pui o poza?!Sincer, de cateva zile ma tot chinui sa ocolesc topicul asta,dar nu reusesc, pentru ca e tot timpul pe prima pagina, din cauza ta.
Bai fasole,cum poti sa zici de bobleru ala de la Adrrian ca`i bun de agatzat la cheie?Arunci cu acuze in stanga si-n dreapta ca sa iti salvezi c.u.r.u.l si ca sa mai poti da vreo teapa la nestiutorii care inca nu stiu cine e bogdan1sand.
De Ranga cum poti spune tu ca i`ai spus sa`ti dea banii cand ii are, ca ai trimis pachetul si ti`a venit inapoi?Pai tu ai idee cat cumpara Ranga de pe aici?Cum dreq de nu s`a mai plans nimeni de el?Si ai idee cati cumpara si vand prin intermediul Postei Romane?Dar totusi, esti cel mai predispus la patanii la Posta Romana...Ghinionistule...Da`te`n....spanac,pune poza cu chitanta si te credem.Pana atunci, esti un muc al carui nume, obligat, fortat, trebuie sa il vad in fiecare zi pe aici.
PS:Celor care se simt jigniti sau oripilati de ce am scris mai sus,nu m-am putut abtine sa nu-i spun mucului ce trebuie spus :twisted:
Intotdeauna C&R

anem
veteran
veteran

Mesaj de anem » 04 Noi 2011, 10:48

:lol: :lol: :lol: :lol:

pur si simplu nu ma pot abtine ... cand am vazut postarea de mai sus si fostul tau user direct mi-a trecut prin minte asta :

http://www.youtube.com/watch?v=E3t13jKc ... re=related
C&R ... un alt mod de a savura un peste ...

Scrie răspuns