orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
Razvan V.
- veteran

Nu am folosit niciodata chestia aia cu restore. Acum am dat-o mai jos si am salvat inca 4 giga. Fisierele ascunse de unde sa le vad si sa le sterg?
P.S. Cand am avut erori la windows si nu le-am putut rezolva prin dezinstalare sau ceva am reinstalat windows-u
-
vasilepop_65
- senior

-
Razvan V. scrie:
P.S. Cand am avut erori la windows si nu le-am putut rezolva prin dezinstalare sau ceva am reinstalat windows-u
este lucrul cel mai intelept, mai devreme sau mai tarziu se ajunge tot acolo!
-
attilaf
- veteran

Razvan V. scrie:. Fisierele ascunse de unde sa le vad si sa le sterg?
Deschide windows explorer, dai la tools, Folder Options, apoi view si bifezi Show hidden files and folders
-
Razvan V.
- veteran

Le-am gasit si alea. Nu au marime semnificativa. Oricum am facut un progres mare cu restore ala.
Cat despre un hard nou nu se mai pune problema acum...odata ce am fost infectat cu virusu asta numit pescuit nu mai raman bani pentru alte prostii

) Multumesc baieti
-
grizzly
- veteran

Razvan V. scrie:Am tot cautat sa sterg si nu am gasit ce aveam ocupat. Din 45 de giga am 17 giga la program files, 2 giga la windows si 12 giga liberi, unde is restu de 14 giga?
cauta pe partitia cu sistemul folderul documents and settings. da-i properties si vezi cat are (banuiala mea e ca acolo sunt multi din cei 14 giga pe care ii cauti). bifeaza la optiunile explorerului "show hidden files" si cauta directoriul "local settings". in el o sa gasesti un alt directoriu numit "temp", in care calculatorul tau stocheaza o caciula de chestii care nu iti mai trebuie. sterge-l cu totul si pe urma o sa ai destul spatiu.
-
vasilepop_65
- senior

-
Razvan V. scrie:
Cat despre un hard nou nu se mai pune problema acum...odata ce am fost infectat cu virusu asta numit pescuit nu mai raman bani pentru alte prostii

) Multumesc baieti
din pacate sau din fericire de asta nu mai scapi

-
Razvan V.
- veteran

vasilepop_65 scrie:Razvan V. scrie:

) Multumesc baieti
din pacate sau din fericire de asta nu mai scapi

Stiu si tocmai din acest motiv incerc sa imi fac "suferinta" cat mai placuta