nu cred ca -s destui de copti aia care cred ca era bine si nu erau crime,,si aveai salar fix si toti traiau ca p--la in iapa!!!vai de capul lui de trai cand stateai ca boul 4 ore la coada sa prinzi punga de tacamuri(ciocuri ,gaturi si ghiare--pt cine nu a prins sau nu stie ce-i aia),,sau stateai cu noaptea-n cap la rand sa prinzi o sticla de sana,,sau cu capacul la butelie in strada ore in sir ,,pe liste facute,,si se termina in 2 din 3 cazuri cu 1-2----x persoane inaintea ta..De Craciun vedeai disperati alergand pe strada dintr-un atelier de reparatii in altul cautand vestita ""lampa"PL500--asta se ardea la toti deodata cand asi permiteau sa surmeneze telivizorul mai mult de 4 ore!!+cazuri particulare cand ati intrau aiurea secu in casa ati intorceau casa pe dos,, ati injurau parintii,,te amenintau,,etc!!toti aia care au uitat toate astea insa vor acu ochelari la 300euro,eu unul cred ca n-au prins acele vremuri sau erau cu mucii la nas si bateau cu lingurita-n geam cand a murit ciubotarul--altfel stiau ca se uitau la o pereche de chinezesti ca vaca la bec asta daca aveau "pile"pe la vreun depozit ceva!!
daca aveai 1.5 litri de ulei in casa puteai fi considerat infractor!!halal timpuri,,halal regrete!!