MATT HAYE'S FISHING Vs RAPALA PRO FISHING!!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
cosmin81
veteran
veteran

MATT HAYE'S FISHING Vs RAPALA PRO FISHING!!!!

Mesaj de cosmin81 » 29 Ian 2005, 22:10

vrea cineva jocul MATT HAYE'S FISHING.....e super! dar m-am cam saturat de el!! :D
Vreau si eu in schimb Rapala Fishing! Tocmai am vazut pe net cateva imagini din joc si pare super profi, ma rog, cam in stil american asa, dar arata bine ca grafica si tot!
Chiar vreau jocul ala!!! :D :D :!: :!:

Cosmin
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"

ovidiu14
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu14 » 30 Ian 2005, 02:36

Cosmin
curand redevine functional hubul nostru
acolo vei gasi ...Mat, Rapala, si probass...sunt trei jocuri cu care te mai poti distra
deasemenea si filme dedicate
chair acum sunt in lucru ca sa zic asa si ceva materiale pt pescuitul la musca
deci pe hub le vei gasi pe toate
cu bine
Clubul Sportiv al Pescarilor de Rapitori
Imagine

Daca accepti orice , asteapta-te la orice ! 14

vlad
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de vlad » 30 Ian 2005, 09:10

Am jucat Rapala si arata mult mai bine decat Matt Heye's Fishing.Ai de ales tipul de lanseta,firul si modelul de vobler...care se pare ca prinde si in realitate speciile de rapitor din joc:largemouth bass,walleye,musky,northen pike etc.Daca joci la singleplayer si castigi ...primesti bonus posibilitatea de a "pescui" in Delta Dunarii.Jocul e facut in Romania de Fun Labs(parca s-a mai spus acest lucru)...oricum gameplay-ul mai trebuie imbunatatit.Fun Labs a mai facut si jocuri de vanatoare pentru Cabela's,Cabela's Big Game Hunter parca asa se numea... :roll:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 30 Ian 2005, 13:50

Eu vreau MATT HAYE'S FISHING... L-am avut, tot luat de pe DC++, dar nu amers :(
Sper ca saptamana viitoare sa mearga iarasi hub-ul caci mai am si io ceva noutati :wink:

tiberiu
utilizator nou
utilizator nou

Re: MATT HAYE'S FISHING Vs RAPALA PRO FISHING!!!!

Mesaj de tiberiu » 25 Apr 2005, 18:11

cosmin81 scrie:vrea cineva jocul MATT HAYE'S FISHING.....e super! dar m-am cam saturat de el!! :D
Vreau si eu in schimb Rapala Fishing! Tocmai am vazut pe net cateva imagini din joc si pare super profi, ma rog, cam in stil american asa, dar arata bine ca grafica si tot!
Chiar vreau jocul ala!!! :D :D :!: :!:

Cosmin
salut. sunt tiberiu din Torino. am vazut mesajul tau si as putea sa te ajut, dar nu cu jocul rapala fishing ci cu un joc care se aseamana cu matt haye's fishing. jocul se numeste Trophy Bass Fishing si are o calitate mult superioara fata de matt. daca te intereseaza trimite-mi mesaj privat cu adresa ta de e-mail.ciao.
salutare. fir intins.

Scrie răspuns