mai baieti e vorba doar de pescuit....
Masinile noastre
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
- costica_fishing
- veteran

cred ca vorbeste de pick-up-ul de la Mazda. Care e cam la fel cu Ford Ranger.Tavi scrie:Ce-i aia B2000?
Iar raspunsul ar fi ca nu sunt mai tari! Decat daca vrei sa cari lesuri de porci morti de o saptamana!
Au intr-adevar avantajul ca poti face curatienie in bena cu ajutorul furtunului (in primele 2 saptamani de cand ai cumparat-o. Dupa aia se aduna tot felul de chestii "utile" si pe acolo).
@Leba:
Diferenta intre LC si Rav se cunoaste si la intretinere. Cred ca primul are costuri duble.
Te-ai uitat la Mitsubishi Outlander? Nu pare a fi mare inventie pe aratura, dar, pe scurt, mi se pare un compromis ok.
near the beer
-
tudorgabriel
- junior

Qashqai =Nissan=Renault,iese din discutie orice masina frantuzeasca,ei le au cu femeile,cu parfumurile,moda dar la masini sa mai lucreze putin,daca ar fi Nissan Patrol GR1 da,aia a fost masina dar made in Japan.
In concluzie pe mine nu ma intereseaza,nu este valabil si ptr.colegii de pe forum,fiecare isi cumpara ce masina doreste
In concluzie pe mine nu ma intereseaza,nu este valabil si ptr.colegii de pe forum,fiecare isi cumpara ce masina doreste
Destul, intre 10 si 14, dar spre deosebire de multe alte masini, ofera ceva de banii astia ( de benzina )
Oricum, noi in Rrromanica am fi piata nr.1 in Lume, pentru Maibeshi Dizel de 500000 ieuroi si Bughete VaiRoame Dizel de 2000 cai si 2 bulioane de ieroi.
Alaltaieri, la nevasta-mea la banca, a venit un putzoi care vroia imprumut auto de 40000 de ieuro, sa-si ia si gura lui un X5 second! El n-avea nik sa puna garantie, statea cu tat-su si cu ma-sa in chirie, da' tare-ar fi vrut X5
Suntem o tara de manele dizel... vai mama noastra, habar n-avem, cumparam fara nici o socoteala de costuri, doar c'asa face totzi
Oricum, noi in Rrromanica am fi piata nr.1 in Lume, pentru Maibeshi Dizel de 500000 ieuroi si Bughete VaiRoame Dizel de 2000 cai si 2 bulioane de ieroi.
Alaltaieri, la nevasta-mea la banca, a venit un putzoi care vroia imprumut auto de 40000 de ieuro, sa-si ia si gura lui un X5 second! El n-avea nik sa puna garantie, statea cu tat-su si cu ma-sa in chirie, da' tare-ar fi vrut X5
Suntem o tara de manele dizel... vai mama noastra, habar n-avem, cumparam fara nici o socoteala de costuri, doar c'asa face totzi
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE