mariner 6 hp 4 t
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
mariner 6 hp 4 t
Salut, pescari.
Cine stie sa "umble" la butoanele alea de pe carburatorul unui motor Mariner 6 hp 4 t din 2006? Adica, mi se pare ca are ceva problema cu idling-ul. Nu intotdeauna. Uneori, nu-l tine constant. Sa fie de la vreo gargarita prin carb? Cine stie cum se desurubeaza si cat, astfel incat sa fie reglat inapoi, corect?
Multumiri anticipate.
Cine stie sa "umble" la butoanele alea de pe carburatorul unui motor Mariner 6 hp 4 t din 2006? Adica, mi se pare ca are ceva problema cu idling-ul. Nu intotdeauna. Uneori, nu-l tine constant. Sa fie de la vreo gargarita prin carb? Cine stie cum se desurubeaza si cat, astfel incat sa fie reglat inapoi, corect?
Multumiri anticipate.
Re: mariner 6 hp 4 t
Nimeni nu stie?
Butoane adica suruburi, daca asta v-a derutat catusi de putin.
Ba nene, sunt cumva off topic si eu nu stiu? 

Nu ai incercat la un atelier, ca un meserias e mai bine sa iti piscaleasca in motor decat sa faci tu o prostie?! 

Când crezi ca sti pescuit apare ceva si iti da peste cap toate teoriile...
WSB CLUB
WSB CLUB
Ideea e geniala. Singurul atelier p'aproape e la BR. CU proxima ocazie, ma duc la ei. Ma gandeam ca gasesc ceva priceputi si pe-aici, pe site. Caci dealtfel, "priceputi" sunt peste tot. 

Am rezolvat. Bunul si vechiul meu amic, Toni. Mester mare, dibaci, reparator de atv-uri, scutere, etc, etc, etc. Un spray si-un compresor. Asta a fost tot. Acum, Mariner-ul meu e bun de drum. MA gandesc, totusi, la un 8 hp???? 

Vand si o elice pt. outboard Mariner/Mercury/Tohatsu 6 hp 4 t dion 2005, dim. 7,8 x 8, Al, cu urme de uzura normala, fara alte defecte mecanice. O vand pt. ca am "prins" o oferta nerefuzabila, impreuna cu alte produse, de la o companie de profil. Pret mic, mic, mic de tot. 30 euro.
Ma scuzati ca am acaparat topicul.
Mai voiam sa spun ca elicea se potriveste si pt. 4, respectiv 5 hp.