maele moderator TAVI.....omul lui Danel.....
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
maele moderator TAVI.....omul lui Danel.....
Trimis: Dum 06 17, 2007 9:53 pm Titlul subiectului:
--------------------------------------------------------------------------------
musKloiu si catalin petrescu aveti avertisment pentru limbaj si ...imagini ca vad ca nu va ajug cuvintele sa va improscati cu rahat.
Cu parere de rau pt. musKloiu pentru ca e un user cu vechime.
catalin petrescu, ai mai primit un avertisment de la danr, in caz ca nu-ti amintesti.
Subiect inchis.
Du-te ba-n stiutzu nostru de moderator.....inventat de dan radulescu .......
--------------------------------------------------------------------------------
musKloiu si catalin petrescu aveti avertisment pentru limbaj si ...imagini ca vad ca nu va ajug cuvintele sa va improscati cu rahat.
Cu parere de rau pt. musKloiu pentru ca e un user cu vechime.
catalin petrescu, ai mai primit un avertisment de la danr, in caz ca nu-ti amintesti.
Subiect inchis.
Du-te ba-n stiutzu nostru de moderator.....inventat de dan radulescu .......
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....
-
- veteran
bai voi chiar intreceti orice limita a bunului simt...ce dovediti ca va incordati muschii p-aci? credeti ca asta va face mai barbati?
chiar site-ul si forumul asta nu mai reprezinta nimic? v-ati nascut voi mari smecheri sa-l faceti de rahat. chiar nu va puteti abtine? suntem oameni sau tzigani sa aruncam cu noroi si vorbe de-an pu... aici?
credeam ca s-a mai invatzat ceva dar ma insel si imi pare rau ca se ajunge la astfel de situatii...avertismentele sunt de prisos...eliminarea insa nu

chiar site-ul si forumul asta nu mai reprezinta nimic? v-ati nascut voi mari smecheri sa-l faceti de rahat. chiar nu va puteti abtine? suntem oameni sau tzigani sa aruncam cu noroi si vorbe de-an pu... aici?
credeam ca s-a mai invatzat ceva dar ma insel si imi pare rau ca se ajunge la astfel de situatii...avertismentele sunt de prisos...eliminarea insa nu

muskloiu, imi cer scuze ca nu ti-am cerut permisiunea, dar am mutat subiectul asta la cafenea. Daca trebuie sa-ti explic de ce, intreaba-ma.
Ce-i ala "stiutzu nostru"?
Si cine sunteti voi?
Daca ai ceva personal cu mine, exista mesajerie privata, cu ocazia asta aflu si eu daca injuraturile mai sunt sau nu cenzurate acolo.
Injuraturile tale, evident.
Ce-i ala "stiutzu nostru"?
Si cine sunteti voi?

Daca ai ceva personal cu mine, exista mesajerie privata, cu ocazia asta aflu si eu daca injuraturile mai sunt sau nu cenzurate acolo.
Injuraturile tale, evident.
E grav tata daca am deranjat un milion de useri cu stiutz. Totusi, ce-i ala?
Ma intreb de ce ai sezisat asta tocmai acum? Nu-i prea tarziu?
Acum fara glume:
Chiar deranjam useri cu discutia asta. Fiind direct implicat, nu e corect sa intervin ca moderator pe acest topic. Asa ca te mai invit odata pe privat daca chiar vrei sa continui.
Acum ai bagat prea multe litere. In medie iese bine.replicilile
Acum fara glume:
Chiar deranjam useri cu discutia asta. Fiind direct implicat, nu e corect sa intervin ca moderator pe acest topic. Asa ca te mai invit odata pe privat daca chiar vrei sa continui.
pai daca tu crezi ca deranjezi eu te invit la o intalnire ....0722649200Tavi scrie:E grav tata daca am deranjat un milion de useri cu stiutz. Totusi, ce-i ala?
Acum ai bagat prea multe litere. In medie iese bine.replicilile
Acum fara glume:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....