Lista lui Mano
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Lista lui Mano
http://www.rapitori.ro/forum/album_page ... c_id=10901
daca cunoasteti personajul , bagati fratilor !!!
daca cunoasteti personajul , bagati fratilor !!!
Din viata scapa cine poate.
-
- veteran
- kingofbeasts
- veteran
-
- veteran
-
- veteran
Deci cum ziceam acum cateva luni.
Datoria care o are la mine, sunt dispus sa o dau oricaror domni seriosi care se ocupa cu maini rupte, picioare`n *** si calcat in picioare.
Consider ca prin aceasta initiativa, punem bazele Asociatiei "Pagubitii lui Meno".
In functie de valoarea tepei incasate de fiecare de la Domnul Ghid Profesionist de pescuit Cosmin Manolache, se stabilesc functiile de Presedinte, Vicepresedinte, etc etc...
Pentru Meno: Stiu ca ti se rupe, dar intr-o zi.....
Datoria care o are la mine, sunt dispus sa o dau oricaror domni seriosi care se ocupa cu maini rupte, picioare`n *** si calcat in picioare.
Consider ca prin aceasta initiativa, punem bazele Asociatiei "Pagubitii lui Meno".
In functie de valoarea tepei incasate de fiecare de la Domnul Ghid Profesionist de pescuit Cosmin Manolache, se stabilesc functiile de Presedinte, Vicepresedinte, etc etc...
Pentru Meno: Stiu ca ti se rupe, dar intr-o zi.....

- PescarNebun
- senior
Este distractiv tipul acela, Fugitivul, care spune ca a prins minim 30 kg de stiuca pe zi. Initial m-a bufnit rasul, dar m-am lamurit brusc cum sta treaba cand am observat ca omul nu spune CUM a prins-o.... Eu, in prostia mea, ma gandisem initial la chestii din astea ca lanseta, mulineta, vobler, cand mai aproape de adevar as fi fost cu notiuni ca plasa, curent, etc...
Comin Manolache nu era cel care scria de zor articole in fosta Aventuri la pescuit?
Comin Manolache nu era cel care scria de zor articole in fosta Aventuri la pescuit?
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.