Lispa celor 7 ani...... sau inconstienta?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Ionut the carp
veteran
veteran

Mesaj de Ionut the carp » 19 Iun 2007, 23:27

p.s. faza cu masina e de acum vreo 5 ani, iar chestia cu dereglata de anu asta....lucrurile rele se intampla la 5 ani? :evil: mai sa fie parca si alegerile prezidentiale tot la 5 ani is? :lol: :lol:

johnnybravo
Moderator
Moderator

Re: Lispa celor 7 ani...... sau inconstienta?

Mesaj de johnnybravo » 19 Iun 2007, 23:54

ionut.bitea scrie:Va voi prezenta pe scurt ceea ce mi s-a intamplat astazi, 19.06.2007.
Intentionand sa ma deplasez la servici, in jurul orei 07.50, am constat cu stupoare ca masina, proprietate personala, o "amarata de Dacia" este zgariata pe partea stanga, pe toata lungimea ei, si pe deasupra rotile stanga erau pe janta. La o privire mai atenta, am observat ca erau intepate.
Ce-ar merita "Imbecilul" care mi-a facut bucuria asta?? :evil:
imi povestea un prieten ca l-au prins pe un batranel, revoltat ca i se ocupase locul de parcare, se apucase sa spoiasca cu vopsea neagra o masina...l-au dat pe mana politiei ca sa nu isi faca dreptate singuri ca iesea nasol :D

si prietena a avut probleme cu vecinii cu locurile de parcare, mi-am zis ca daca se repeta o sa pun simplu o plangere la politie ca se parcheaza masinile pe trotuar (asta fiind de fapt si singurul loc unde "se poate" parca din zona) si ii satur de simtul "proprietatii" pe toti.

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 20 Iun 2007, 04:09

Gabi Dan scrie:Am patit-o si eu cu rotile dar mi-a confundat masina cu a unui politist.
Am primit un telefon anonim cu scuze.
Nu ai ce-i face imbecilului pentru ca nu ai cum sa dai de el.
Se intampla sa mai si dai de el, dar cum....

Intr-o noapte au spart masina unui vecin, si i-au furat radio-CD-ul cu mp3. Era un aparat bun la vremea aceea si daduse ceva bani pe el. Vreau sa va spun ca aparatul avea fata detasabila care era in casa la vecinul meu, deci a furat doar aparatul.

Dupa 3 zile suna la usa un adolescent cu niste aere de "shmecher" si spune:
-Fratioare eu ti-am luat scula din masina dar nu am ce sa fac cu ea ca nu are fata. Da si tu un milion si ti-l aduc inapoi, ca daca vrei sa-ti cumperi altul te costa mai mult.

Vecinul a zis ca ii da banii si s-au intalnit mai tarziu pentru tranzactie si asa a reintratin posesia "sculei"

De ce oare nu m-am intalnit eu cu el? Dadeam cu el de pamant de-i sareau ochii, si nu cred ca procedam gresit.
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

ionut.bitea
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de ionut.bitea » 20 Iun 2007, 14:06

"Dupa 3 zile suna la usa un adolescent cu niste aere de "shmecher" si spune:
-Fratioare eu ti-am luat scula din masina dar nu am ce sa fac cu ea ca nu are fata. Da si tu un milion si ti-l aduc inapoi, ca daca vrei sa-ti cumperi altul te costa mai mult.

Vecinul a zis ca ii da banii si s-au intalnit mai tarziu pentru tranzactie si asa a reintratin posesia "sculei" "

De ce nu a chemat Politia si sa-i faca flagrant? Isi recupera si "scula", si-l aranja pe"smecher" :?:
Parerea mea e ca ar trebui rupte mainile-n doua la "dobitocii" astia. :lol1:

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Iun 2007, 14:17

Am patit-o si eu... Mi-au scris pe capota 1 2 3 4 5 6 7 8 si inca un 8 dulbat, ceva mai departe
Plus ca pe portiera din stanga fata au jucat "x si 0"
Probabil copii... ce sa le fac, daca nu le fac parintii, daca nu-i invata....

costica_fishing
veteran
veteran

Mesaj de costica_fishing » 20 Iun 2007, 16:19

1. casco
2. pt cei cu simtul proprietatii fata de locul de parcare: Are tata o Dacia veche. da' veche.....cam 1982...nu mai merge de 10 ani....da e buna la ceva: o iau cu platforma/shtanga si o plantez pe locul cu pricina. Si ca sa nu ii mai taie cauciucurile. i le iau eu. Si o las vre-o luna-doua, trei......cat o fi nevoie... :D
near the beer

paul
Moderator
Moderator

Mesaj de paul » 20 Iun 2007, 17:22

@Costica
Casco nu prea iti repara zgaraieturile... Eventual sa-i mai tai eu cauciucurile...

luci_t
veteran
veteran

Mesaj de luci_t » 20 Iun 2007, 20:55

amu am venit de la de pescuit pe mures. Locuind aproape am mers cu bicicleta, mai mult ca o plimbare Si-n parcare surpriza: un pusti pe capota masinii mele... cred ca e acelasi la care am strigat acu cateva zile sa se dea jos dar de pe o alta masina... ce sa fac? sa-l bat?... nu cred ca ar fi o rezolvare. Dar va rog sa ma credeti ca parintilor le-as da vreo doua smetii ca sa-si aminteasca si de educatia de baza a plozilor..

noname
veteran
veteran

Mesaj de noname » 20 Iun 2007, 20:56

aveam si eu un prieten maniac 8) Pe om il duce bila (nu e smecher cu "fratioare") da cand trecea pe langa masini si era putin luat lua cu el oglinzile :? Se simtea bine dupa ce facea asta (Le rupe de ceva ani si nu si-a luat-o pana acum. :D

panda_fish
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de panda_fish » 21 Iun 2007, 05:10

gippa scrie:aveam si eu un prieten maniac 8) Pe om il duce bila (nu e smecher cu "fratioare") da cand trecea pe langa masini si era putin luat lua cu el oglinzile :? Se simtea bine dupa ce facea asta (Le rupe de ceva ani si nu si-a luat-o pana acum. :D

Yo cred ca n-a rupt-o pe cea potrivita :evil:
La inceput a fost pasiune,.....acum a devenit OBSESIE !!!

Scrie răspuns