Leptopuri (on 4 eva?)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Leptopuri (on 4 eva?)
salut, dupa cum stiti computerele obisnuite pot funtiona fara sa fie oprite ore , zile, saptamani, chiar luni.
Oare este valabil si in cazul leptopurilor?
opinii va rog.
opinii va rog.
re
si "leptopurile "
functioneaza la fel....daca sunt tinute in priza..daca nu stau deschise cat le tine bateria 

Dupa ce am descoperit ca viata nu are nici un sens, nu ne ramane altceva de facut decat sa-i dam un sens.
- mihai izbiceni
- veteran
Re: Leptopuri (on 4 eva?)
[quote="Irod"]salut, dupa cum stiti computerele obisnuite pot funtiona fara sa fie oprite ore , zile, saptamani, chiar luni.
opinii va rog.[/quote]
Eu am laptop si nu se opreste cu zilele asa ca stai linistit merge bine,numai ca se cam incinge dar nu am avut probleme pana acum....
opinii va rog.[/quote]
Eu am laptop si nu se opreste cu zilele asa ca stai linistit merge bine,numai ca se cam incinge dar nu am avut probleme pana acum....
un notebook este tot un computer,atat ca este portabil,functioneaza atat cat ii este dat. eu il las de obicei in hibernate mode atunci cand am terminat cu el..
recomand celor care folosesc notebook-urile pe post de desktopuri,sa scoata acumulatorul si sa-l depoziteze intr-un loc racoros.
caldura generata de notebook omoara acumulatorii lithium ion.
bineinteles atunci nu mai beneficiezi de UPS-ul oferit de acumulatorul NB in cazul caderilor de curent.
recomand celor care folosesc notebook-urile pe post de desktopuri,sa scoata acumulatorul si sa-l depoziteze intr-un loc racoros.
caldura generata de notebook omoara acumulatorii lithium ion.
bineinteles atunci nu mai beneficiezi de UPS-ul oferit de acumulatorul NB in cazul caderilor de curent.
Michael va recomanda Regulamentul forumului