legare Stick la mp3 player Pioneer deh-112e, cum?

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
MARIUS POPA
veteran
veteran

legare Stick la mp3 player Pioneer deh-112e, cum?

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Apr 2010, 13:12

pentru cunoscatori.
acest cd player are o intrae AUX, nu are cititor pentru Stick (mufa USB), as putea sa fac legatura prin aceasta intrare, cu un modulator fm, care are si USB (care se leaga la bricheta), mai exact ce cablu de legatura trebuie, si daca se poate, sau pentru ce este mai exact intrarea AUX, ce se poate lega la ea, ea primeste "informatii", nu scoate..nu?
pentru ca as vrea sa fac legatura cu un stick si nu stiu exact cum.
mersi!
Imagine
Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Apr 2010, 13:56

Daca aux-ul e mini jack, atunci poti lega un player mp3 direct cu un cablu jack-jack (mini)...cu modulatorul poti ...dar nu are legatura deloc cu aux.-ul.
Cel mai simplu ar fi sa ai player mp3...tot un fel de stick e :)...daca vrei neaparat sa folosesti stick-ul atunci ia un modulator....si prinzi "stick"-ul pe FM:)..si iesi mai ieftin.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Apr 2010, 13:58

pai stiu ca aux nu este pentru asta neaparat, intrebam si eu,
uo\ite aici cd playerul:http://www.be-loud.ro/produse/CD_Player ... /DEH-112E/, ceva de genul
am zis sa folosesc un stick, pentru ca pot stoca multa muzica, nu de alta. :)
Imagine
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Apr 2010, 14:01

http://www.pcloop.ro/index.php?main_pag ... ducts_id=4
ia asaceva si ai rezolvat treaba..e si stick :)...are 2 giga...nu neaparat modelul asta...dar ca si exemplu.

T.Adrian
veteran
veteran

Mesaj de T.Adrian » 16 Apr 2010, 14:03

Poti sa iti cumperi un Ipod care accepta fara probleme mini jack, implicit il duci in casetofon cu cablu jack-jack asa cum se zicea mai sus. Sunt sigur ca se poate si altfel dar deja intra la a face artificii de electronica care o sa te coste presupunand ca vrei sa faci in asa fel incat sa arate si acceptabil.
Alta recomandare ar fi sa iti schimbi casetofonul :)
Nici o fapta buna nu ramane nepedepsita.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Apr 2010, 14:05

Eu am zis modulatorul...pentru ca este mult mai iefitn decat un iPod :)...asa puteam sa zic ..ca sa ia Iphonul de 3g cu 64 giga...ca iese fain :)...de tot :)
Un modulator simplu incepe de la 20-30 de lei...cu slot sau USB...un card un stick de 4 giga vreo 30 de lei iar ...deci e mai rentabil....si nu intra la artificii scumpe deloc.
Dece sa schimbe.? .. Eu zic a e bun..

P.S. MArius.Sa te ajut sau stii cu ce se mananca un modulator?...Intreb doar ca sa te ajut..nu vreau sa par destept.

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Apr 2010, 14:15

da mai baieti asa este,dar nu am vrut sa complic situatia.
exista cd pleyerul (nu se punea problema sa-l schimb, sunt alte prioritati :D ), exista intrarea aux, exista Stickul de 4Gb...si am zis, nu se poate face ceva.
http://www.pcloop.ro/index.php?main_pag ... ducts_id=4, legatura cu cd playerul este cu un cablu cu mufa bi-jack,
imi trebuie o interfata care sa citeasca un simplu stick, si in acelasi timp sa trimita semnal pe aux!
8)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Apr 2010, 14:25

Inafara de modualtor ...nu stiu alta interfata ..ce zici tu , se numeste player mp3 :)...singura modalitate de a lega direct in aux.
La modelul tau de casetofon nu ai alta optiune...

MARIUS POPA
veteran
veteran

Mesaj de MARIUS POPA » 16 Apr 2010, 14:32

ULK scrie:Inafara de modualtor ...nu stiu alta interfata ..ce zici tu , se numeste player mp3 :)...singura modalitate de a lega direct in aux.
La modelul tau de casetofon nu ai alta optiune...
bine ca esti tu destept :D :lol: , suna tehnic interfata, ca asta incercam noi sa rezolvam,o problema tehnica.
la acest gen de modulator ma refeream, mai mult sau mai putin :http://www.digitalworld.ro/prod_Modulat ... re-MS-5321,
ramane sa probez amu,sa vad cum functioneste
am rezolvat-o, multumesc frumos, se poate inchide. :)
Imagine
Fii pescar nu talhar.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 16 Apr 2010, 15:08

Ok...la asta ma refeream si eu...sper ca nu ai inteles acolo ca poti baga stickul in modulator si din modulator cu cablu in aux. :)...Sigur nu . ;)..Nu nu sunt destept deloc... :oops:

Scrie răspuns