La pescuit cu... bomba

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Mai 2006, 18:49

Daca vrei peste te duci la alimentara si culmea s-ar putea sa cumperi un peste eliberat de tine vre-o data si platesti pentru el
pescadorule asta suna a dubla impozitare :lol: ......incredibil :lol: :lol: :lol:
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

pescadorul
junior
junior

Mesaj de pescadorul » 29 Mai 2006, 19:05

Stiti care este problema? Afara, poporul mananca in general, peste oceanic iar cel din baltile si raurile interioare nu prea este considerat aliment. Asta faciliteaza enorm comportamentul pescarului fata de prada lui in favoarea eliberarii.
La noi eliberezi in special o cutie de conserva, un bocanc ba chiar, va jur, o servieta diplomat. Dupa ce a intors-o pe toate partile, pescarul a probat-o, a cantarit-o nitel din ochi, a mai pipait-o un pic si pana la urma a aruncat-o in stuf. Pe astea nu le poti manca. Pana la urma orice zona geografica are specificitatea traditionala care duce la obiceiuri specifice.
Si pana la urma este limpede. Daca vrei sa pescuiesti respecti regulile baltii impuse de 'patron' caci, cel putin prin jurul capitalei, zone naturale unde pescarul se comporta cum ii dicteaza constiinta, nu prea mai exista.
Dar am impresia ca un text scris pur si simplu pentru destindere, pentru amuzament este privit ca material 'probatoriu' si chiar nu are rost. In consecinta am sa-l sterg pentru a nu mai oripila in continuare si pe alti cititori pe care chiar nici prin cap nu mi-ar fi trecut sa-i supar. Ba dimpotriva....
Probabil ca si Eminescu a fost facut la vremea lui 'obsedat sexual' de vre-un cititor a carui moralitate a fost 'ranita' de atatea 'fantasme' ce-l chinuiau pe poet si pe care, iresponsabil, le-a mai scris si pe hartie. Nu vreau sa ma compar cu acest 'fenomen unic' pe linga care sunt nici cat un fir de praf... ma refer la 'critica literara'...

Jonin
veteran
veteran

Mesaj de Jonin » 29 Mai 2006, 22:22

pescadorul,posteaza ce crezi,nu toata lumea trebuie sa fie de acord cu tine,dar asa e si normal.

Eu am un punct de vedere diferit si am sa va spun de ce.
Pt mine cel mai mare daunator al pestelui din Dunare este guvidul.
Nu va mirati,dar asta e adevarul.S-a inmultit peste masura si mananca absolut orice,iar in perioada asta a terminat o gramada de icre si de puiet.
Pana si in balti a ajuns nenorocitul.Nici salaul nu il mai mananca.
Dumnezeu sigur iubeste prostii. Altfel nu ar fi creat atat de multi!

Multi prosti, putine gloante!

musKloiu
veteran
veteran

Mesaj de musKloiu » 29 Mai 2006, 22:22

Probabil ca si Eminescu a fost facut la vremea lui 'obsedat sexual' de vre-un cititor a carui moralitate a fost 'ranita' de atatea 'fantasme' ce-l chinuiau pe poet si pe care, iresponsabil, le-a mai scris si pe hartie. Nu vreau sa ma compar cu acest 'fenomen unic' pe linga care sunt nici cat un fir de praf... ma refer la 'critica literara'...
pescadorule nu mai merge la cacealma :lol: lasa nu te mai subaprecia ca te-am citit .... esti un narator fantastic cu mult bun simtz si un subtil simtz al umorului :roll: lasa-l pe demiurg acolo "nemuritor si rece" si ni in coace la postat :lol: ca tare bine le zici.....
Ce poate fi mai trist decat mediocritatea in viciu....

Andrei Tianu
junior
junior

Mesaj de Andrei Tianu » 30 Mai 2006, 08:40

ambele tale povestioare sunt incantator de amuzante, au ceva din Musatescu in descriere. Departe de mine gandul de a ma lua de tine. Pur si simplu nu sunt de acord cu ideea de "bomba". Am vazut prea multi pesti care sufereau de pe urma fenomenului ... :(

JONES
veteran
veteran

Mesaj de JONES » 02 Iun 2006, 09:08

SUPER POVESTILE

BOMBELE eu am vazut facute din sarma chirurgicala pe care erau legate savant pana la 16 carlige superior si inferior

se punea mamaliga si tot felul de chestii pana si slanina de porc mate de pui , boboci de rata si alte chestii - ajungea undeva la 150 de grame.

se pescuia *si cred ca se mai pactica pe mures) la somn mare si la balta la crap.
the angler is catching xxx, not by the lure

Scrie răspuns