La multi ani!!!

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

PescarNebun
senior
senior

La multi ani!!!

Mesaj de PescarNebun » 05 Mai 2010, 19:25

Azi e 5 Mai, ziua barbatului. Deci, La multi ani!!!! Capturi mai dese, si mai mari!
Some people xxx for xxx, some people xxx for voracious prehistoric
dinosaurs, more commonly known as Muskellunge.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mai 2010, 20:25

cine spune ca e ziua barbatului?
aia cu berea? pt promovare de orice pret... :? sa se duca la otv si taraf
eu nu sunt in targetul lor, chiar m-am simtit jignit cand azi iesind de la metrou niste unii mi-au intins un pliant si mi-au zis la multi ani...
puteau sa mai astepte 3 zile (pe8 chiar era ziua mea).

chestia cu ziua barbatului mi se pare penibila... poate prinde la tipii care se calca in picioare la mici si bere cand da psd-ul.
Femeile au o zi a lor, hai doua zile 1 si 8 martie; noi le avem pe restul 363...asa ca sunt anti prostia (ziua) barbatului.
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 05 Mai 2010, 21:07

marketing ieftin.

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 05 Mai 2010, 21:17

mai nene da'ursuzi mai sunteti!s-a bucurat si baiatu'n-a ! de putzina bagare de seama.daca intr-au 2 sau 3 (stim noi care) sa dea viatza la site imediat va sarea somnul :lol: :lol: :lol:

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 05 Mai 2010, 21:58

rine scrie:mai nene da'ursuzi mai sunteti!s-a bucurat si baiatu'n-a ! de putzina bagare de seama.daca intr-au 2 sau 3 (stim noi care) sa dea viatza la site imediat va sarea somnul :lol: :lol: :lol:
da' sa se bucure... :D
eu asta spuneam ca mi se pare ceva jenibil atata tot...unii poate vor dori o zi a barbatului in tr-o sfanta conexiune cu berea altii nu :)
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 06 Mai 2010, 02:21

Dap, ursuzi rau. Probabil va uitati pe forum cand apar subiecte noi si dupa aia calare pe ele, sa contrazicem ideea aluia de a postat. :lol:
Faza e ca eu habar nu aveam de ziua asta pana cand nu mi-a zis un amic pe mes. Si mi s-a parut amuzant. :) Nu stiam de legatura cu berea (nu ma uit la TV).

PS: Ovidiu, pe mine m-a amuzat ideea, desi tind sa cred ca nu fac parte dintre "tipii care se calca in picioare la mici si bere cand da psd-ul." :wink: Numai bine.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 06 Mai 2010, 06:31

PescarNebun scrie:Dap, ursuzi rau. Probabil va uitati pe forum cand apar subiecte noi si dupa aia calare pe ele, sa contrazicem ideea aluia de a postat. :lol:
Faza e ca eu habar nu aveam de ziua asta pana cand nu mi-a zis un amic pe mes. Si mi s-a parut amuzant. :) Nu stiam de legatura cu berea (nu ma uit la TV).

PS: Ovidiu, pe mine m-a amuzat ideea, desi tind sa cred ca nu fac parte dintre "tipii care se calca in picioare la mici si bere cand da psd-ul." :wink: Numai bine.
una din regulile de baza ale forumului, este ca discutiile sa aiba loc la nivelul ideilor si nu a persoanelor. (mergand pe ideea asta eu nu exist)
Eu doar combateam ideea, treaba cu ziua barbatului a aparut de acum 3 ani... impinsa tot de fabricantul respectiv de bere, treaba pe caru eu o gasesc penibila. (chiar ma intreb pana unde va merge advertisingul/promovarea prin orice mijloace)
Nu insemna ca ideile mele sunt rele sau bune, inseamna ca sunt ale mele.
imi cer scuze daca am deranjat/ofensat cu opinia mea. nu asta am vrut.
Altfel, multumesc pentru urarile cu capturile multe mari... si consistente! :D

zi buna!

PescarNebun
senior
senior

Mesaj de PescarNebun » 06 Mai 2010, 08:49

Si tu acum..... Ai citit tot regulamentul? Din regulile alea, se respecta macar 30%? Nu prea.
Nu ai de ce sa iti ceri scuze.
Numai bine. :wink:

Zamfi
veteran
veteran

Mesaj de Zamfi » 06 Mai 2010, 09:45

@ovidiu

Mai ca sa nu ma critici tare... :lol: Probabil ca sambata o sa fiu plecat si oricum risc sa uit ,asa ca LA MULTI ANI pentru data de 8 mai! :lol:
Sa fii iubit si sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Obiectii ceva? :lol: :roll:
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.

ovidiu
veteran
veteran

Mesaj de ovidiu » 06 Mai 2010, 09:49

zamfi scrie:@ovidiu

Mai ca sa nu ma critici tare... :lol: Probabil ca sambata o sa fiu plecat si oricum risc sa uit ,asa ca LA MULTI ANI pentru data de 8 mai! :lol:
Sa fii iubit si sa ai parte de tot ce-ti doresti!

Obiectii ceva? :lol: :roll:
:D
Merci man!
puteai totusi sa completezi: sa fii iubit de salai :D sau si de ei ;)

Scrie răspuns