La multi ani Romania
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
La multi ani Romania
Chiar daca nu prea merita sa iubim tara asta sunt sigur ca fiecare are cel putin un gram de mandrie ca este roman asa ca LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI ROMANI

Re: La multi ani Romania
de ce sa nu merite sa ne iubim tara si pamantul natal??Razvan V. scrie:Chiar daca nu prea merita sa iubim tara asta sunt sigur ca fiecare are cel putin un gram de mandrie ca este roman asa ca LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI ROMANI![]()
![]()
din punctul meu de vedere asta mi se pare o tampenie, ce are a face asta cu viata pe care o ducem si cu faptul ca ne lasam condusi de tot felul de cretini??
pamantul si locurile astea sunt minunate si pt nimic in lume nu as renunta la ele.
bucurati-va cu totii cat inca se mai poate de toate aceste minunatii si lasati ROMANIA in pace, nu tara asta este de vina.
LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI ROMANI - oriunde v-ati afla.
Pana la urma oamenii fac tara si de multe ori conteaza o vorba buna sau o fapta buna pe care la noi in tara cam greu le gasesti. Is multi oamenii de calitate, dar si mai multi cei care nici nu merita sa fie aici. Pentru ceea ce a fost lasat de natura si felul in care au fost imbinate la noi in tara merita sa o iubesti din toata inima, pentru ce a ajuns tara mai greu
- Matei Claudiu
- veteran

Re: La multi ani Romania
Bravo Adi!adiwolf scrie:de ce sa nu merite sa ne iubim tara si pamantul natal??Razvan V. scrie:Chiar daca nu prea merita sa iubim tara asta sunt sigur ca fiecare are cel putin un gram de mandrie ca este roman asa ca LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI ROMANI![]()
![]()
din punctul meu de vedere asta mi se pare o tampenie, ce are a face asta cu viata pe care o ducem si cu faptul ca ne lasam condusi de tot felul de cretini??
pamantul si locurile astea sunt minunate si pt nimic in lume nu as renunta la ele.
bucurati-va cu totii cat inca se mai poate de toate aceste minunatii si lasati ROMANIA in pace, nu tara asta este de vina.
LA MULTI ANI ROMANIA, LA MULTI ANI ROMANI - oriunde v-ati afla.
La multi ani!!!!
Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
- MARIUS POPA
- veteran

La multi ani romani, la multi ani Romania...la multi ani populatia de pe rapitori.ro!
Sunt mandru ca sunt roman, ma bucur ca nu gandesc ca si EI!
Din pacate , la ei sunt sforile.
Dumneze sa ne pazesca de ce-i mai rau.
Distractie cumpatata.
Sunt mandru ca sunt roman, ma bucur ca nu gandesc ca si EI!
Din pacate , la ei sunt sforile.
Dumneze sa ne pazesca de ce-i mai rau.
Distractie cumpatata.

Mai intai ii faci hoti, si apoi ii pedepsesti ca fura!....V.Hugo
Daca vrei sa stii cine este un om, da-i o functie de conducere. (Robert Brasillach)
Fii pescar nu talhar.