joc
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
joc
mai deschisese cineva un topic legat de jocuri ... sper sa nu se supere careva
Aveti Matt Hayes Fishing?... Poate jucam mai multi.. ca nea.. nu-i cine stie ce ... da e pescuit virtual
jucam?.... 
Eu unul ma bag, ca am jocul si stiu multe locuri bune cam pe toate baltile!
Joia trecuta am instalat jocul si la "Clubul Pescarilor" unde ne-ntalnim saptamanal cei din bucuresti. L-am instalat in speranta ca poate facem vreo competitzie virtuala ceva! Oricum jocul are posibilitatea de a pastra "carti de vizita"..adik intri cu ID-ul tau oricand treci pe la magazin si daca vrei sa bei o cafea la bar si vrei sa pescuiesti putzin, intri in joc, prinzi o bucata mare si tzi-l trece automat la recorduri pe cartea ta de vizita....deci nu-tzi mai trebuie martori
Are si posibilitatea de "fishing challenge" si pot juca mai multzi...ink n-am incercat si n-am idee cum putem juca in retzea.....STITI VOI??...eu vreau ca se cam apropie iarna
Joia trecuta am instalat jocul si la "Clubul Pescarilor" unde ne-ntalnim saptamanal cei din bucuresti. L-am instalat in speranta ca poate facem vreo competitzie virtuala ceva! Oricum jocul are posibilitatea de a pastra "carti de vizita"..adik intri cu ID-ul tau oricand treci pe la magazin si daca vrei sa bei o cafea la bar si vrei sa pescuiesti putzin, intri in joc, prinzi o bucata mare si tzi-l trece automat la recorduri pe cartea ta de vizita....deci nu-tzi mai trebuie martori
Are si posibilitatea de "fishing challenge" si pot juca mai multzi...ink n-am incercat si n-am idee cum putem juca in retzea.....STITI VOI??...eu vreau ca se cam apropie iarna
"cand ultimul copac va fi taiat din padure, cand ultima caprioara va fi impuscata, cand ultimul peste va fi scos din ocean, omul va realiza un lucru....NU PUTEM MANCA BANI"
fge
tre sa mearga... mei .. sa stabilim o dat la care sa incercam ... va dau messu meu sa vb is incepem virtualul
apropo si yo stiu locuri bune... asa ca astept sa ne strangem vreo 6-7 ... nici eu nu controlez bine voblerul la Rapala pro fishing
id meu
de mess: lucifer_black_cold_heart@yahoo.com
id meu
de mess: lucifer_black_cold_heart@yahoo.com
dfs
Rapala Pro Fishing
eu l-am luat de pe Odc... si nu mi s-a parut cine stie ce... M-am chinuit olea' pana l-am instalat ... dar pana la urma l-am sters
Sincer sa fiu mi-a placut dar atunci nu prea ma ajuta Pc
si am zis ca nu-i cine stie ce ... oricum cel cu Matt cred ca e mult mai accesibil ceea ce il face si bun....
eu l-am luat de pe Odc... si nu mi s-a parut cine stie ce... M-am chinuit olea' pana l-am instalat ... dar pana la urma l-am sters
fgf
Daca mai incerci il iei gratis... Alegerea e a ta