Joc PC In-Fisherman: Freshwater Trophies

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 06 Ian 2005, 10:15

haha ce prostie am scris
acum am vazut... :lol: :lol:

merci Adi

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 06 Ian 2005, 10:30

initial am crezut ca e o poanta :wink: :D
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

BIBI
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de BIBI » 06 Ian 2005, 21:55

danr m-am executat,la...adilucu (Locuri,bălţi de pescuit sportiv-Stiuca la Slatina)

caius
junior
junior

Mesaj de caius » 06 Ian 2005, 23:56

n-am vazut decat acum acest topic despre Rapala Fishing, dar pot sa va spun ca il joc de doua luni si e beton .
este cel mai aproape de realitate si ai la dispozitie toate modelele de rapala pe marime si culori .
mai este si un "instructor" care sta linga tine si iti da tot felul de sfaturi, inclusiv cu ce marime,culoare si model sa folosesti.
poti sa inveti multe...
caius delamarian

Michael
Moderator
Moderator

Mesaj de Michael » 08 Ian 2005, 01:13

Caius:cred ca trebuie sa vii sa-mi fii tu instructor cateva partide de pescuit la joc... :lol: Adevarul e ca putinul timp pe care l-am avut,l-am dedicat NFS U 2-ului,de care sunt dependent acum...Asta e,imi place viteza :D
Michael va recomanda Regulamentul forumului

Orca
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de Orca » 28 Mai 2006, 13:23

Salutare pescarilor virtuali...
Cateva cuvinte despre RapalaPro... mai intai...:
Grafica este super realista, in schimb reactiile pescarului sunt cam aiurea, tu-i spui sa intzepe si el "uita".... daca te deranjeaza "lure-view mode" apesi tasta x si pescuiesti in modul normal, vazand din perspectiva pescarului,... in partea dreapta jos vei avea o ferestruica cu voblerul, daca intra in flash rosu-galben inseamna ca e luat in vizor de un peste,... drillul este foarte realistic, functie si de gradul de dificultate pe care setezi jocul... ce ma enerveaza in mod deosebit (poate sunt eu prost si doar n-am descoperit inca!) este viteza invariabila de recuperare a nalucii, plus jocul din lanseta al nalucii mi se pare foarte lent, respectiv intarziat..
Una peste alta este un joc-studiu foarte bun pentru produsele Rapala,... cu underwater-view poti sa studiezi comportamentul nalucilor folosite (se aud si vibratiile ratlingurilor, pe cand popperele se aud lucrand doar cand esti in modul de vizionare al pescarului, nu si al nalucii), si har Domnului, ai de unde alege!... pe masura ce inaintezi in joc si capturi esti recompensat cu naluci, combo-uri si linii noi (cele din urma nu multe, dar suficiente pentru a intelege pescuitul cu naluci!).
ProBass e dragut si apreciez mai cu seama faptul ca e mai mare sortimentul de pesti targetati, grafica in schimb e cam varza...
In_fisherman il am dar deocamdata nu ruleaza, se pare ca are nevoie de un NOCD...
Si in final, realizarea unui joystick minilanseta cu mulineta si force-feed back ar fi intradevar o revolutie in pescuitul virtual dar mai cu seama in initierea celor mai mici pescari
si ziua noapte se facu!

Scrie răspuns