Salutare pescarilor virtuali...
Cateva cuvinte despre RapalaPro... mai intai...:
Grafica este super realista, in schimb reactiile pescarului sunt cam aiurea, tu-i spui sa intzepe si el "uita".... daca te deranjeaza "lure-view mode" apesi tasta x si pescuiesti in modul normal, vazand din perspectiva pescarului,... in partea dreapta jos vei avea o ferestruica cu voblerul, daca intra in flash rosu-galben inseamna ca e luat in vizor de un peste,... drillul este foarte realistic, functie si de gradul de dificultate pe care setezi jocul... ce ma enerveaza in mod deosebit (poate sunt eu prost si doar n-am descoperit inca!) este viteza invariabila de recuperare a nalucii, plus jocul din lanseta al nalucii mi se pare foarte lent, respectiv intarziat..
Una peste alta este un joc-studiu foarte bun pentru produsele Rapala,... cu underwater-view poti sa studiezi comportamentul nalucilor folosite (se aud si vibratiile ratlingurilor, pe cand popperele se aud lucrand doar cand esti in modul de vizionare al pescarului, nu si al nalucii), si har Domnului, ai de unde alege!... pe masura ce inaintezi in joc si capturi esti recompensat cu naluci, combo-uri si linii noi (cele din urma nu multe, dar suficiente pentru a intelege pescuitul cu naluci!).
ProBass e dragut si apreciez mai cu seama faptul ca e mai mare sortimentul de pesti targetati, grafica in schimb e cam varza...
In_fisherman il am dar deocamdata nu ruleaza, se pare ca are nevoie de un NOCD...
Si in final, realizarea unui joystick minilanseta cu mulineta si force-feed back ar fi intradevar o revolutie in pescuitul virtual dar mai cu seama in initierea celor mai mici pescari
si ziua noapte se facu!