Japca la Galati

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 21 Oct 2011, 21:57

:D :D :D :D :D :D
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 22 Oct 2011, 20:52

Geo , mai baiete , poate se unesc cativa si va scot de pe loc !

Daca vad ca se strange un comando s-ar putea sa sponsorizez actiunea cu ceva , deci il sprijin pe acest Bogdan , oricare ar fi el !

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 23 Oct 2011, 18:09

Sa-mi trag o "basca-n" freza...e jale frate ce se-ntampla la Galati!!!!....cititi ultimile postari de aici...ale userului Rocky
http://pescuitul.3xforum.ro/post/1385/1 ... de_pescuit_/

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 23 Oct 2011, 18:31

lacomia....foamea....durerea'n pual de restul...si ar mai fi.... :?

bogdan82
veteran
veteran

Mesaj de bogdan82 » 23 Oct 2011, 19:09

ticairlandezu scrie:Sa-mi trag o "basca-n" freza...e jale frate ce se-ntampla la Galati!!!!....cititi ultimile postari de aici...ale userului Rocky
http://pescuitul.3xforum.ro/post/1385/1 ... de_pescuit_/
imi doresc din toata inima sa manance rocky toata platica aia...ultima data cand am prins platica in Brates a fost acum 20 de ani...era absolut toata, dar toata plina de tenii...

acum vreo 5 ani, am vazut un card de platici...cred ca erau vreo 500 de bucati, pe la 500-800g pe la suprafata, intr-un colt al lacului...am prins una cu mana din curiozitate...avea o burta extrem de umflata(probabil de la tenii), cred ca din cauza burtii nici nu puteau sa se mai scufunde...

bratesul e un lac care inca mai tine peste...cica ar avea si salau si somn mare...dar, datorita adancimilor medii extrem de mici, nu se poate pescui din barca - pe vant mediu si pe furtuna se fac valuri suficient de mari, incat intre valuri sa ramai cu barca pe uscat...iar de pe mal nu ajungi la gropile care trebuie...

pacat de brates...candva tinea enorm de mult peste...a fost indiguit si secat in proportie de 68%...acum tot mai are 2400 ha...ar putea fi o locatie superba pt pescuitul sportiv...dar nu este ingrijit, nu este pazit, braconat in draci...etc etc ...

pe vremuri acolo era si una dintre cele mai mare statii piscicole din tara - pana si acum bazinele ruginite si vechi, an de an, tot mai produc cateva mii de mini-sturioni, care, ulterior populeaza Dunarea...

principala problema a pescarilor de Galati este mentalitatea - ma refer la aia comuni, pescarii sportivi is pasare extrem de rara pe langa Galati...foamea e mare, toti is pusi pe praduiala..daca s-ar putea, ar pleca si cu camioane de peste...pana acum un an credeam ca mentalitatea asta o au doar generatiile educate in comunism...dar ma insel...foamea se pare ca e transmisa genetic...

Oamenii harnici si muncitori, care isi castigau painea muncind cu carca is plecati de mult prin strainatati...au ramas numai putorile analfabete cu foamea in gat...daca vreti un reprezentant marcant al castei, cititi topicul cap-coada, veti recunoaste usor un asemenea exemplar...

:D :D

geo_23_bmx
junior
junior

daca te straduiai

Mesaj de geo_23_bmx » 24 Oct 2011, 15:57

puteai sa faci un roman sau macar o carte de povesti tu zici ca bratesul mai are peste io unu zic ca mai are cam 1%din ce avea acum 20 de ani si asta pentru ca nimanui nui pasa cat de mult se braconeaza acolo in toate anotimpurile acolo sunt mii de metri de monofilament si sunt sute de dosare facute dar nimeni nu e la puscarie pentru braconaj si dupa parerea mea cei ce braconeaza sunt bine paziti si tinuti bine....daca intelegi ce vreau sa spun daca ai fost pe prut la peste poate ai vazut si tu barci cu doua piscuri(varfuri) cu o ata atarnata la cativa metri in spate stii ce fac nu ? stii care e problema sunt moldoveni si nu ai poate prinde nimeni...din partea galatiului acum ceva timp in urma cei de la PF au prins cam 3 persoane care dadeau la curent si ce sa zicem....;gata nu mai da nimeni; nu io cred ca acele persoane siau cumparat alt aparat si fac ce stiu ei mai bine..............

ranga
veteran
veteran

Mesaj de ranga » 24 Oct 2011, 15:59

sau dau la japca. :lol: :lol: :lol:

toni f
veteran
veteran

Mesaj de toni f » 24 Oct 2011, 17:09

indiene, amin si aferim !

:D :D :D

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 24 Oct 2011, 17:53

toni f scrie:indiene, amin si aferim !

:D :D :D
Gresit ...zugravu-le, amin si aferim !
Si bine a facut!!!urmeaza, sa ia contact cu "partea vatamata" si sa-i explice ce si cum!!!...prin partiile esentiale, pe unde a gresit!!!...copilu n'are un fond rau...dar luat de "ape"...poze cu pesti tot mai mari, si cat mai mari!!!!...o fo' "bulversat", pe ici pe colo!!!.

ticairlandezu
veteran
veteran

Mesaj de ticairlandezu » 24 Oct 2011, 18:00

Am incredere ca Mihai rezolva situatia.

Scrie răspuns