...pfuaiii...media asta..Intr-adevar,o arma extraordinara in manipularea maselor..
Totusi, cred ca islandezii au reusit pentru ca sint o comunitate restrinsa la numar ,si datorita acestui fapt pot fi mai coerenti intr-o actiune comuna..La noi au trebuit sa treaca peste salele noastre si ale parintilor nostrii zeci de ani de dictatura pentru ca sa se intimple ce s-a intimplat in 89.Imi amintesc ca atunci ,imediat dupa,cind au inceput sa scoata capul gusterii astia de politicieni,si-a prezentat platforma program Iliescu parca,din partea F.S.N.-ului...Televiziunea chiar era libera atunci,si ca dovada ,a venit un cetatean ,un om simplu,fara "nume"politic ,si a spus ceva de genul:"domle,noi cetatenii revolutionari ,ne-am constituit intr-un grup ,si asta vrem..."si a inceput sa citeasca o platforma program identica cu cea citita de "Smiley" asta , ce ulterior a chemat minerii in Capitala..Identica...toti vroiau (cel putin la nivel declarativ)acelasi lucru:Imbunatatirea societatii romanesti la toate nivelele..Ulterior acel necunoscut ..a disparut..cine stie pe unde este acum...si au inceput sa faca astia experiente sociale pe noi,adica sa traga 1,2,3,........n piei de pe noi,si ultima gaselnita de culoare portocalie...fara anestezic.Si acuma o ducem minunat,numai ca n-o stim..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.