islandia

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
SF
veteran
veteran

islandia

Mesaj de SF » 27 Mai 2011, 03:00

Aveti habar de asa ceva

http://piatza.net/revolutia-islandeza/

Pe aici prin insula deja piata principala a orasului ii numita "Piata Islandia" !

Is proteste de vreo 10 zile in toata Spania , insa mediile nu acopera pur si simplu :shock: ! Desi au legi la indemana sa-i evacueze in forta , si au plangeri de la sute si mii de firme (la nivel national) care se plang de pierderi de pana la 80% de cand au inceput protestele , guvernu nu ii evacueaza !

Ceva ii putred in Danemarca , ar zice cineva :!:

Personal am crezut ca-s niste hippies , insa treaba pare mai serioasa !

M-am interesat putin cu chestia intamplata in Islandia , si ma gandesc "dracie , nu-mi amintes sa fi vazut ceva la stiri sau prin ziare in legatura cu Islandia" .
Pai uite ca era ceva !

Unde am ajuns :cry: !

Sclavi ai bancherilor :?:

Mai glumeam io ca o sa aterizez prin Africa sau io stiu pe unde la ceva trib , la urma urmei , daca stai sa te uiti , cine si unde santem :wink:

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 27 Mai 2011, 05:38

s.F.-ULE...ASTA-I GLUMA?
Si-Gi Lures wobblers&more..

.

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 27 Mai 2011, 07:20

nop. E pe bune, si SF are dreptate: aia da democratie , nu vrajeala americana samd ... ;)

Mici da' calumea domne islandejii astia :D
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

SF
veteran
veteran

Mesaj de SF » 27 Mai 2011, 11:43

Nu-i o gluma Gigi !

Uite si la greci , cativa hamesiti au cheltuit banii primiti de la uniune intre ei ! Ii normal ca lumea vrea sa-i spanzure ! Se speculeaza ca pot zbura din zona euro !

Ce-i insa cel mai nasol ii ca afacerea aia din Islanda o trecut "neobservata" de catre mass media , ca sa nu contagieze !

Televizoru nostru drag si ziarul zilnic ne spun doar ce vor aia sa stim :twisted:

MuskMd
veteran
veteran

Mesaj de MuskMd » 27 Mai 2011, 12:31

poi si televizorul ala e al cuiva....de obicei al cuiva cu bani....
bani de unde ? :twisted: :lol:
Inglorious Muzkars - I tye me flyz n'I fly me tiez
mandru proprietar de pisicuta...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Mai 2011, 05:39

...pfuaiii...media asta..Intr-adevar,o arma extraordinara in manipularea maselor..

Totusi, cred ca islandezii au reusit pentru ca sint o comunitate restrinsa la numar ,si datorita acestui fapt pot fi mai coerenti intr-o actiune comuna..La noi au trebuit sa treaca peste salele noastre si ale parintilor nostrii zeci de ani de dictatura pentru ca sa se intimple ce s-a intimplat in 89.Imi amintesc ca atunci ,imediat dupa,cind au inceput sa scoata capul gusterii astia de politicieni,si-a prezentat platforma program Iliescu parca,din partea F.S.N.-ului...Televiziunea chiar era libera atunci,si ca dovada ,a venit un cetatean ,un om simplu,fara "nume"politic ,si a spus ceva de genul:"domle,noi cetatenii revolutionari ,ne-am constituit intr-un grup ,si asta vrem..."si a inceput sa citeasca o platforma program identica cu cea citita de "Smiley" asta , ce ulterior a chemat minerii in Capitala..Identica...toti vroiau (cel putin la nivel declarativ)acelasi lucru:Imbunatatirea societatii romanesti la toate nivelele..Ulterior acel necunoscut ..a disparut..cine stie pe unde este acum...si au inceput sa faca astia experiente sociale pe noi,adica sa traga 1,2,3,........n piei de pe noi,si ultima gaselnita de culoare portocalie...fara anestezic.Si acuma o ducem minunat,numai ca n-o stim..

.

Tavi
veteran
veteran

Mesaj de Tavi » 28 Mai 2011, 07:36

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13

geppetto
veteran
veteran

Mesaj de geppetto » 28 Mai 2011, 08:52

Asa cum ati vazut, de asta data avem de-a face cu elemente de-a dreptul fasciste. Grupuri organizate de elemente incitate, multe din ele drogate...

semlecangheorghe
veteran
veteran

Mesaj de semlecangheorghe » 28 Mai 2011, 12:22

.....Da ...si la Timisoara si Arad,au fost "elemente subversive" apoi in Piata Universitatii,au fost "golani".....

.

Scrie răspuns