Iron Maiden la Cluj-Napoca

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
ravenheart
veteran
veteran

Iron Maiden la Cluj-Napoca

Mesaj de ravenheart » 19 Mai 2010, 17:16

Legendara trupa britanica Iron Maiden va concerta vara aceasta pentru prima oara in inima Transilvaniei! Show-ul va avea loc pe 15 august, in parcarea mall-ului Polus Center din Cluj Napoca, in cadrul unui eveniment prezentat de clubul de fotbal CFR Cluj si organizat de Imagistica si Iconica.
„Data trecuta cand am fost in Romania, in cadrul turneului Somewhere Back in Time din 2008, publicul ne-a primit cu un entuziasm incredibil, a fost o experienta fantastica si ne-am dorit foarte tare sa revenim pentru un nou concert. Iar bucuria este cu atat mai mare cu cat este vorba despre Transilvania, o zona cu o istorie deosebita! De atfel, suntem convinsi ca fanii nostri stiu acest lucru, una dintre piesele de pe primul nostru album poarta acest nume, si abia asteptam sa cantam in sfarsit in Transilvania!â€
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.

D_ali
veteran
veteran

Mesaj de D_ali » 20 Mai 2010, 06:15

Fara indoaiala Clujul merita cu prisosinta sa organizeze un astfel de spectacol, felicitari pe aceasta cale...
Eu i-am vazut in Bucuresti prin anii '95 la Polivalenta, cand au venit pentru prima data, insa fara Bruce Dickinson si-n 2008, dar la cum ma stiu, cred ca va fac o vizita la Cluj... :cooler:

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 20 Mai 2010, 08:32

Maiden la cateva sute de metrii de blocul meu!!!! 2 Minutes to midnight :cooler: :cooler: :cooler: :cooler: :cooler:

Paszkany s-a tinut de cuvant, a promis ca va aduce Maiden in Cluj ...a fost si este mare fan Maiden :)

Scrie răspuns