Intamplare stranie
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- senior
Intamplare stranie
Azi mi s-a intamplat un lucru ce m-a lasat masca!Dupa cum am scris intr-un topic al lui Exu,cum ca uraste el pescuitul la rapitor(stiuca) cu pestisor natural,in care am afirmat ca am abandonat pescuitul la artificiale si prefer pescuitul cu pestisor viu la stiuca,din varii motive,azi am fost iar la stiuca,locatie secreta,cu pestisori vii,luati din piata.Am obiceiul de a-mi tine pestisorii vii in juvelnicul in care pun si stiucile pe care le prind.Am prins si retinut doua bucati,de 1,3 si 2 kg,punandu-le in juvelnicul in care mai aveam 6 carasei,putin cam mari ptr.a fi folositi la pescuitul stiucii,dupa care am asteptat pana dupa amiaza ca si colegul meu sa prinda macar una.La plecare am dat drumul caraseilor in apa,cum procedez de fiecare data cand plec de la pescuit,moment in care am constatat ca mai am doar 3 carasei!Am verificat juvelnicul,din plasa si lung de 2 m,dar nu avea nici o gaura.Abia acasa am descifrat misterul,stiuca mai mica avea 2 carasei si cea mai mare doar unul,proaspat inghititi!!!Este pentru prima oara cand dau peste un asemenea caz,stiuca capturata,pusa in juvelnic,sa-i mai arda de mancare! :?:
- mihaimircea
- veteran
- wilddanube
- veteran
Ash face urmatoarele conexiuni:wilddanube scrie:1-oblete inghitit de un biban(doar o idee mai mare) in galeata de pestisori pentru salau.
2- stiuk de un kg inghitita pe jumatate de stiuk de 3 kg. Actiunea se petrecea in sacul de rafie. Nu mi-a venit sa cred !
1. sa fiu condamnat la moarte, ashteptind... ash baga un mare gratar si un kil de vin... inainte de injectzie

2. sa fiu condamnat la moarte, ashteptind... impreuna cu shefu' meu asta nouu... si el condamnat... pai sa nu-i sparg fatza aia de cretin? asta asheaaaa... bonus invers cum ar veni...
3. e atit de prost incit ash pune pariu ca din cauza lui am si ajuns acolo, idiotu' dreq.
incruntat, piticu turbat.
"Prapaaaad! Prapaaaad! 36 de stiuuuuuci!" - Marin Moraru, Operatiunea Monstrul, 1976