inscrieri auto in bulgaria
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
inscrieri auto in bulgaria
Am auzit k este posibil sa inscrii masina in Bulgaria si iesi mai ieftin cu mult decat la noi, si nu are nimeni treaba cu tine daca circuli cu ea in tara...singura conditie sa nu treaca motorul de 130 de HP sau 160 HP (asta nu am inteles bine) 

este adevarat.
si???
ce rezolvi??
scutesti niste bani??
la inceput ,sigur ca da,dar sa te fereasca sfantul sa ai vreo problema in trafic sau un mic accident,ca e belea mare cu asigurarile si tot balamucul
unde mai pui ca nu esti propietar pe masina,trebuie sa o inscrii pe numele sau firma cuiva de acolo (cel putin eu asa stiu)
si???

ce rezolvi??
scutesti niste bani??
la inceput ,sigur ca da,dar sa te fereasca sfantul sa ai vreo problema in trafic sau un mic accident,ca e belea mare cu asigurarile si tot balamucul
unde mai pui ca nu esti propietar pe masina,trebuie sa o inscrii pe numele sau firma cuiva de acolo (cel putin eu asa stiu)
- costica_fishing
- veteran
cam asa stiu si eu: cam vinzi masina catre un bulgar/o societate bulgareasca si ala iti da tie o procura in temeiul careia tu poti face ce vrei cu masina respectiva.
Iarasi, din auzite, taxa aia de prima inmatriculare din Bulgaria e in jur de 100 EUR. In plus, nu stiu, dar presupun ca exista si acolo un impozit anual.
Din punctul meu de vedere e o mare porcarie treaba asta cu masinile inscrise in Bulgaria.
S-a umplut Constanta de BMW si Opel Astra luate cu 1500 de EUR si forjate prin oras. Fara verificari tehnice, fara nimic, conduse d'an'p**ea de niste pusti inconstienti, pe ideea ca oricum nu au costat cam nimic.
Asigurarile de raspundere cred ca acopera ce-o fi pt ca Bulgaria cred ca a achiesat la sistemul de carte verde.
Adica, daca te-a busit vreun bulgar de asta
cred ca poti sa iti repari masina pe aici, pe cartea verde a aluia. Ok, o sa astepti vreo 3-6 luni cu masina stricata ca societatea de asigurari Castraveti&Gogosari LTD BG sa plateasca reparatia pt masina ta.
Iarasi, din auzite, taxa aia de prima inmatriculare din Bulgaria e in jur de 100 EUR. In plus, nu stiu, dar presupun ca exista si acolo un impozit anual.
Din punctul meu de vedere e o mare porcarie treaba asta cu masinile inscrise in Bulgaria.
S-a umplut Constanta de BMW si Opel Astra luate cu 1500 de EUR si forjate prin oras. Fara verificari tehnice, fara nimic, conduse d'an'p**ea de niste pusti inconstienti, pe ideea ca oricum nu au costat cam nimic.
Asigurarile de raspundere cred ca acopera ce-o fi pt ca Bulgaria cred ca a achiesat la sistemul de carte verde.
Adica, daca te-a busit vreun bulgar de asta

near the beer
-
- veteran