Info Hunedoara

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
feugen
veteran
veteran

Info Hunedoara

Mesaj de feugen » 01 Iun 2011, 10:18

Ma paste o drumetie in Hunedoara. Nu am fost nicio data aici. Nu vreau sa leg drumul dus intors ci sa-mi petrec un sfarsit de saptamana cat mai agreabil cu niste costuri cat mai mici. In concluzie as dori urmatoarele sfaturi:
1. obiective turistice unde sa-l "ametesc" pe junior (13 ani) + costuri aproximative pentru noi 2
2. cazare + masa pentru 1 noapte (costuri aproximative)
3. ce traseu recomandati Bucuresti - Hunedoara?
Bucuresti

devalin
utilizator constant
utilizator constant

Info Hunedoara

Mesaj de devalin » 01 Iun 2011, 10:56

Feugen,
Salut!
O sa incerc sa-ti raspund punctual si succint:
1.Obiective turistice:Castelul Corvinestilor, Cetatea Devei, (eventual Aqualand)...si nu in ultimul rand Lacul Cincis... :D...pentru o zi doua....
sunt mai departe....Hategul...cu Sarmisegetuza, Raul Mare..
2. Cazare+ masa: aici ai mai multe variante functie de locatie.....la Cincis..sunt ceva pensiuni(pensiunea Ovi...e chiar ok- mai sunt si altele), fata de Hunedoara sunt la max 15 km.,...in Hunedoara sunt vreo doua hoteluri si ceva pensiuni...(nu le stiu foarte bine)....in Deva ai mai multe variante( Conacul Archia, Vila Brussels, Pensiunea Sub Cetate..in apropierea cetatii si a Aqualandului...etc)
3.Bucuresti- Hunedoara:...pe autostrada....Pitesti.... Valcea....Sibiu....cel mai rapid si ok(in limita a ceea ce poate fii ok in tara asta)....in afara potentialei aglomeratii.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 01 Iun 2011, 11:08

Multumesc pentru raspunsul rapid. Mi-ar placea sa "vizitez" lacul Cincis, dar... nu va fi timp. Intentionez sa plec din Bucuresti pe 17 iunie si sa ma intorc in dupamiza zilei de 19, deci sa am o singura zi pentru vizite (vineri ajung pe seara). Am auzit zvonuri cum ca langa Castelul Huneiarzilor ar fi o siper groapa de gunoi. Alte voci spuneau ca s-a facut curat intre timp. Cam acelasi lucru despre Castelul Corvinestilor. Eu imi doresc ca acea zi de sambata 18 iunie sa vizitez cat de mult si nu ma deranjeaza sa ma indepartez 80-100km de Hunedoara.
Prima noapte de cazare mi-as dori sa fie in apropiere de Hunedoara (la maxim 30-40km), iar a doua nu conteaza atat timp cat pana in Bucuresti sa nu am mai mult de 500km.
Bucuresti

SorinM13
senior
senior

Mesaj de SorinM13 » 01 Iun 2011, 15:27

Castelul Corvinilor, al CorvineÅŸtilor sau al Huniazilor e unul singur

Scrie răspuns