Incident aviatic
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Incident aviatic
Cat de ratati sa fie unii dintre co-nationalii nostri, recte handicapatii aia cu masina de nu stiu care serviciu de pe aeroport, incat sa nu constientizeze faptul ca peste 100 de pasageri puteau muri intr-o secunda din cauza neglijentei lor? Ce dreaq sa-i ia cautau cu masina aia pe pista in momentul decolarii cursei de Egypt? Parca am trai in NIgeria, oameni buni....in Zambia, Zimbawe...nu mai stiu ce sa mai zic...
Cu o seara inainte, cineva din familia mea si drag mie, a zburat cu o cursa Tarom in aceeasi directie, la Cairo, dar fara incidente. Si asta in conditiile in care era noapte, aproape de ora 10, ceata si mai si.
Se poate si mai rau, oameni buni. O sa vedem treaba asta. Multi ani sa traiti!
Cu o seara inainte, cineva din familia mea si drag mie, a zburat cu o cursa Tarom in aceeasi directie, la Cairo, dar fara incidente. Si asta in conditiile in care era noapte, aproape de ora 10, ceata si mai si.
Re: Incident aviatic
Ce fac oare cei din turnul de control care au permis accesul pe pista a masini de la intretinere si apoi au dat liber la decolare la avion????????Puiu.BZ scrie:Cat de ratati sa fie unii dintre co-nationalii nostri, recte handicapatii aia cu masina de nu stiu care serviciu de pe aeroport, incat sa nu constientizeze faptul ca peste 100 de pasageri puteau muri intr-o secunda din cauza neglijentei lor? Ce dreaq sa-i ia cautau cu masina aia pe pista in momentul decolarii cursei de Egypt? Parca am trai in NIgeria, oameni buni....in Zambia, Zimbawe...nu mai stiu ce sa mai zic...
Traim in Rominia si asta ne ocupa tot timpul.........
Ce fac oare cei din turnul de control care au permis accesul pe pista a masini de la intretinere si apoi au dat liber la decolare la avion????????

Pescuiau??!!

Pentru a ajunge sa vezi curcubeul trebuie mai intai sa suporti ploaia.
Asta se intampla atunci cand in unele posturi de importanta deosebita ajung oameni incompetenti sau indolenti!!!!!
Asa ceva nu se poate , e neglijenta in serviciu si asta in alte tari (nu dau amanunte) se lasa cu puscarie, la noi dau o zi sau doua la tv. stirea si dupa aceea nu se mai aude nimic....
Vorba lui Mircea Badea....traim in Romania si asta.........
Vai de capul nostru......si ca veni vorba de asta daca la noi ar ninge ca pe coasta Americii am fi morti nu paralizati.....acolo zapada nu la noi cum sare de 1/2 m gata nu se mai circula.......
Asa ceva nu se poate , e neglijenta in serviciu si asta in alte tari (nu dau amanunte) se lasa cu puscarie, la noi dau o zi sau doua la tv. stirea si dupa aceea nu se mai aude nimic....
Vorba lui Mircea Badea....traim in Romania si asta.........
Vai de capul nostru......si ca veni vorba de asta daca la noi ar ninge ca pe coasta Americii am fi morti nu paralizati.....acolo zapada nu la noi cum sare de 1/2 m gata nu se mai circula.......
Nu e zero deloc. Imaginati-va ca in cursa de Cairo, cu o seara inainte, tatal meu zbura catre destinatia amintita. Zborul a fost la 22.30, am ajuns la BZ la 12 noaptea din cauza unei ceti infernale iar a doua zi dimineata cand m-am dezmeticit din oboseala, turn on the tv si citesc stirea pe banner... Desi evenimentul se produsese a doua zi dimineata, mintea mea nu deslusea clar CAND se produsese minunea.
Dar cum se spune din ce in ce mai des, ne meritam soarta!
Romania, da! Tara europeana (sic!) dar natia?....natia p***i!
Sa aveti un an bun, cu sanatate!
Dar cum se spune din ce in ce mai des, ne meritam soarta!
Romania, da! Tara europeana (sic!) dar natia?....natia p***i!
Sa aveti un an bun, cu sanatate!
o treaba e sigura: au avut pasagerii aia un noroc vecin cu incredibilul...
cum zicea si danr, Discovery si N. Geographic, au aratat o groaza de incidente la decolari, aterizari (vezi cursa blueair, cu depasirea pistei), si in 90% din cazuri se lasa cu decesul pasagerilor neinspirati cu alegerea zborului...
o treaba buna ar fi o firma de pompe funebre, dar si acolo este o concurenta feroce!
o mica paranteza (la zborul blueair, care a depasit pista acum o luna, sotia mea avea in acel avion o verisoara, care este stewardesa si era in timpul serviciului.... ne-a povestit...cum este sa albesti in cateva minute...)
eu am o alta nelamurire: daca pescuiesc cu dandineta echipata cu un carlig gamakatsu 5/0, fir textil pp10lb, batul este un custom made, de fibra de sticla-2,10m, actiune ranga... am scapat un salau de 4-5 kg pentru ca i-a sarit tabla din gura...si mi-a bontit si carligul...
de ce nu s-a intepat? mentionez ca tzeapa...este o treaba serioasa, data cu sete....
in rest alte probleme nu sunt, cad avioane? las, sa cada! e zapada p[e strazi si doar luna mai cu cele 25 de grade ne va salva? las, sa fie!
de ce am scapat acel salau? asta este intrebarea care ma macina in ultimele zile....
cum zicea si danr, Discovery si N. Geographic, au aratat o groaza de incidente la decolari, aterizari (vezi cursa blueair, cu depasirea pistei), si in 90% din cazuri se lasa cu decesul pasagerilor neinspirati cu alegerea zborului...
o treaba buna ar fi o firma de pompe funebre, dar si acolo este o concurenta feroce!
o mica paranteza (la zborul blueair, care a depasit pista acum o luna, sotia mea avea in acel avion o verisoara, care este stewardesa si era in timpul serviciului.... ne-a povestit...cum este sa albesti in cateva minute...)
eu am o alta nelamurire: daca pescuiesc cu dandineta echipata cu un carlig gamakatsu 5/0, fir textil pp10lb, batul este un custom made, de fibra de sticla-2,10m, actiune ranga... am scapat un salau de 4-5 kg pentru ca i-a sarit tabla din gura...si mi-a bontit si carligul...
de ce nu s-a intepat? mentionez ca tzeapa...este o treaba serioasa, data cu sete....

in rest alte probleme nu sunt, cad avioane? las, sa cada! e zapada p[e strazi si doar luna mai cu cele 25 de grade ne va salva? las, sa fie!
de ce am scapat acel salau? asta este intrebarea care ma macina in ultimele zile....
pentru unii este un hobby, pentru altii o pasiune; pentru mine, pescuitul este o stare...