Incalzitoare portabile

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Adi G
veteran
veteran

Re: Incalzitoare portabile

Mesaj de Adi G » 15 Noi 2013, 15:04

Razvan25 scrie:Am stat de vorba cu un prieten care e pasionat de iesirile pe munte, plimbari dinastea. Din una in alta i-am zis ca e mai greu acum sa mai mearga avand in vedere ca deja se lasa frigul si la altitudini mari is temperaturile destul de scazute.
Si mi-a zis ca atunci cand pleaca, foloseste niste incalzitori portabile. Nu stiam mai nimic despre ele. Mi-a povestit el putin si apoi le-am cautat si eu pe internet sa vad care e faza cu ele. Am gasit ceva, mi se par destul de ok, si ma gandeam sa le folosesc si eu, daca apuc sa mai merg pe undeva la peste iarna asta . Am lasat un link sa vedeti si voi cam ce sunt http://www.cmall.ro/3-x-incalzitoare-pi ... rmers.html . Daca aveti vreo parere ceva, astept si eu. :)
O zi buna!
uite, intamplator am stat si io de vorba cu un prieten care e pasionat de forumurile de pescuit, mesaje dinastea. Din una in alta i-am zis ca e mai greu acum sa mai scrie avand in vedere ca deja vine iarna, zilele is cam scurte si pescaru se cam plictiseste, nu prea mai prinde peste, nu prea mai are ce posta.
Si mi-a zis ca atunci cand scrie, se foloseste de niste agarici portabili. Nu stiam mai nimic despre astia. Mi-a povestit el putin si apoi i-am cautat si io pe internet ca sa vad care-i faza cu ei. Am gasit si io unu, mi se pare destul de ok, si ma gandeam sa ma folosesc si io de el, daca mai apuc sa scriu ceva pe undeva iarna asta. Am lasat un link sa vezi si tu cam ce idiot este: http://www.rapitori.ro/forum/incalzitoa ... 28486.html Daca ai vreo parere ceva, pastreaz-o pentru tine te rog, nu astept nimica.
O minte luminata!

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Noi 2013, 16:04

Adi...maxiiim. :lol1: :lol1: :lol1:

Cica la vanatori i-a recomandat o luneta pe arma de rate ...Ca doara vin temperatuti scazute si la altitudini mari pusca de rate da rateu daca ai mainile inghetate si discuta el cu un prieten ca musai luneta dela simal ...desi nu stia inainte de ele...doar dupa una alta a mai aflat :lol1: :lol1: :lol1:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

ULK
veteran
veteran

Mesaj de ULK » 15 Noi 2013, 16:12

....agarici portabili ...... :lol1: :lol1: ....nu mai pot :lol1: :lol1: :lol1:
http://ulkustom.wblog.ro/
UlKustom Rods
Live,breathe,build,f.i.s.h.

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2013, 18:04

ULK scrie:....agarici portabili ...... :lol1: :lol1: ....
Cum , mmmmmah ??? :lol1: :lol1: :lol1:
Gata , imi iau si io o pereche ! Sunt buni , sa dea dracii ! Astia-s in stare sa puna luneta si la prastie !

Stai tu , numa' , sa vezi ce "jmecherii" fac io cu agaricii astia portabili .....

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Noi 2013, 18:11

lasand la o parte... :D
produsul in sine este bun.
mai ales la copca.
exista si pentru labele din fatza :wink:

modigliani
veteran
veteran

Mesaj de modigliani » 15 Noi 2013, 18:26

rine scrie:lasand la o parte... :D
produsul in sine este bun.
mai ales la copca.
exista si pentru labele din fatza :wink:
Trai-ti-ar , ..... la copca cu luneta chiar n-am fost !!! E belea ideea !
Uite , abia astept sa vina vara sa ma perfectionez !

rine
veteran
veteran

Mesaj de rine » 15 Noi 2013, 18:49

Razvan25 scrie:Inca se mai merge pe rauri prin zonele de montane dupa pastrav. Si cum temperatura se lasa cu minus spre noapte, ma gandeam ca pot fi utile chestile astea.
acum ce sa zic....
in afara "minunii" cam prea repede ti-au dat "eject" colegii :lol:
ca-n rest ie baieti buni :)

Scrie răspuns