in sfarsit am indeplinit un vis :)
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
in sfarsit am indeplinit un vis :)
Salutari din nou,nu am mai fost activ de ceva timp,dar acum ca a venit iarna mai am timp de stat la cioace.
ultima oara voiam un iaz de 3 h dar m-am lasat lehamite si toata lumea isi da seama de ce...prea mare birocratie la noi ,avize si alte spagi aferente, si asa ca am facut un iaz pt inima mea:)
ultima oara voiam un iaz de 3 h dar m-am lasat lehamite si toata lumea isi da seama de ce...prea mare birocratie la noi ,avize si alte spagi aferente, si asa ca am facut un iaz pt inima mea:)
Re: in sfarsit am indeplinit un vis :)
am facut iazul pe un teren pe care aveam inainte o gradina si mult stuf:)) si m-am hotarat sa renunt la stuf.
investitia nu a fost foarte mare dar a fost multa munca si inca nu e amenajat cum trebuie.
am inceput din a face un gard ca sa vada toata lumea ca a venit om gospodar pe mosie
o sa atasez si pozele cat mai curand
investitia nu a fost foarte mare dar a fost multa munca si inca nu e amenajat cum trebuie.
am inceput din a face un gard ca sa vada toata lumea ca a venit om gospodar pe mosie

o sa atasez si pozele cat mai curand
o mica problema ..cum incarc pozele ca nu imi permite vad ca ai voie doar 256 k..

- semlecangheorghe
- veteran
Fa-ti un cont pe photobucket ,de exemplu,incarci pozele acolo,si apoi copiezi link-ul ,si il atasezi aici..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.