Am aflat,de ceva vreme, de o mare porcarie care se mai poate petrece in aceste vremuri si asa destul de amarate pentru a noastra incercata de tranzitie tara.M-am hotarat,cum am avut ceva timp,ca nu strica deloc sa le atrag atentia si celorlalti(oricine),care ar putea sa cada in ,,plasa'' unor ,,pescari fara scrupule'',care pot fraieri sau chiar nenoroci pe unii,mai creduli din fire.E vorba despre afacerea asa numita ,,Delphin International'',pusa aproape magistral la cale si extinsa de te ia groaza,mai peste tot,care presupune de fapt o insiruire de tzepe,aplicate prietenilor(!?ce fel...?),neamurilor,cunostintelor sau oricui dispus sa viseze aiurea la o imbogatire facila si rapida.NU VA LASATI ABURITI!!! Dati-i pe mana Politiei,sau cum va spune constiinta...

.Nu stau sa descriu cu prea mult lux de amanunte.Dati search pe Google(Delfin International) si gasiti acolo suficient sa va vina rau...Aviz,, pestisorilor''(a se citi FRAIERI)!!! Cunosc persoane care din nefericire pt.ei au patit-o...