Iata un braconier demascat - Dobircianu Florin

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
Hell
veteran
veteran

Mesaj de Hell » 09 Feb 2008, 22:33

deh, poate asta ne este invatzatura de minte cat de prost este omu....dar acum ma astept sa vad altu mai prost k el, k sigur nu accepta careva sa fie pe locul 2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Znd
junior
junior

Mesaj de Znd » 10 Feb 2008, 12:17

Ar fi frumos sa pice intr-o copca de marime XXL dar sa nu se inece,iar in momentul in care pune mana pe mal sa iasa din apa, cu acelas "BAT" sa ii dam cate 1 bucata nu mai multe fiecare pescar de pe acest forum care nu suporta astfel de acte de braconaj,te-n-g**a nea dobrician mare om mare caracter.... :censored: :censored: :explode:

taicanoe
veteran
veteran

Mesaj de taicanoe » 11 Feb 2008, 22:22

HellRAISER scrie:deh, poate asta ne este invatzatura de minte cat de prost este omu....dar acum ma astept sa vad altu mai prost k el, k sigur nu accepta careva sa fie pe locul 2 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Maaare adevar ai grait :lol:
S'altare și bunăstare !

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 11 Feb 2008, 23:26

Eu sunt si mai radical ca voi. Daca l-as prinde pe Musiu Dobricianu l-as folosi pe post de momela cand voi pescui la rechin albastru in Golful Caraibelor sau la rechin alb ori taur.... :twisted: I-as da si batul ala cu care omaoara stiucile ca sa incerce sa tina la distanta rechinul. Scheletul mutilat il trimit vaduvei lui, iar pozele ultime copilului ca sa tina si el minte.

Bogdan_Alex
veteran
veteran

Mesaj de Bogdan_Alex » 12 Feb 2008, 00:07

Fario_nebunu scrie:Eu sunt si mai radical ca voi. Daca l-as prinde pe Musiu Dobricianu l-as folosi pe post de momela cand voi pescui la rechin albastru in Golful Caraibelor sau la rechin alb ori taur.... :twisted: I-as da si batul ala cu care omaoara stiucile ca sa incerce sa tina la distanta rechinul. Scheletul mutilat il trimit vaduvei lui, iar pozele ultime copilului ca sa tina si el minte.
haaai ma nea fario nu mai fi asa radical...cum ramane cu pastravii aia atunci?! :lol:

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Feb 2008, 09:41

fario ai avertisment
ma mir ca unii dintre noi pot scrie astfel de lucruri fara discernamant
daca ai scris la misto te rog abtine-te de la astfel de aberatii, daca nu poate este necesara o vizita la un doctor

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Feb 2008, 09:44

Marius Popa avertismentul este valabil si pentru tine

va rog pastrati decenta in limbaj

Adelin
Moderator
Moderator

Mesaj de Adelin » 12 Feb 2008, 09:48

:lol: :lol: :lol:

Fario_nebunu
veteran
veteran

Mesaj de Fario_nebunu » 12 Feb 2008, 15:17

Dane, ai dreptate, am exagerat, dar asa m-a revoltat individul ala ca nu m-am putut abtine! Sorry! Cat despre vizita la doctor...eu cred ca numitul Dobricianu are nevoie urgent de un consult la doctorul Cristian Andrei care, aplicand metode freudiene si jungiene va descoperi ce complex oedipian a refulat susnumitul domn braconier si care il determina sa isi arate "dragostea" fata de peste cu lovituri de bata si picior! Chiar sunt curios daca si pe nevasta domniei sale, doamna Dobricianu, o (mal)trateaza la fel. Cine stie, o avea o personalitate schizoidala care ii permite sa fie acasa gentleman si barbat echilibrat iar pe balta un Jack Spintecatorul autentic!

danr
Site Admin
Site Admin

Mesaj de danr » 12 Feb 2008, 15:29

bine bine cu totii exageram :)
hai sa pastram totusi o discutie civilizata, indiferent de cat de indignati suntem

si inca o treaba, la care poate sa va ganditi
daca sunteti la fel de zmei cand va intalniti cu un grup de braconieri undeva pe o apa salbatica, daca tot asa momente de vitejie va trec prin cap
cine spune ca da, sa ne dea si cateva cazuri in care a batut cativa braconieri si a chemat politia
ca sa nu vorbim degeaba
ca zmei dupa tastaura sunt destui

Scrie răspuns