How it's made

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
onesti
veteran
veteran

How it's made

Mesaj de onesti » 03 Ian 2008, 20:42

Salut!

Am prins pe Discovery Channel aceasta emisiune "How it's made" in care se prezinta pe scurt tehnologiile de fabricatzie ale anumitor articole.
Si-n episodul asta ce credetzi c-au prezentat printre altele: cum se construiesc lansetele de musca din grafit! S-a-nceput cu alegerea foilor de grafit, rularea pe mandrine specifice, aplicarea straturilor de rasini, uscarea, taierea si imbinarea tronsoanelor, alegerea si aplicarea inelelor ( nu s-a pomenit de spine :wink: ) si a mandrinei, apoi testele statice si dinamice, repozitzionarea inelelor daca e cazul si in cele din urma finisarea care se incheia cu aplicarea foliei cu numele producatorului, in cazul de fatza "Thomas & Thomas".

Asa ca, daca emisiunea exista si pe Discovery Channel din Romania, cred c-ar fi interesant de vazut, chiar daca are doar un caracter informativ general.

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 03 Ian 2008, 20:45

onesti, eu am vazut emisiunea de care zici acum cateva luni :wink:
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

onesti
veteran
veteran

Mesaj de onesti » 03 Ian 2008, 20:54

Asa-i cu defazajul asta de timp dintre Canada si Romania!

Tocmai pt ca nu stiu ce programe mai sunt in Romania si mie mi s-a parut fain, mesajul meu se adresa in special celor ce n-au vazut programul si-ar fi dorit sa-l vada.

Fir intins!

Adi_
veteran
veteran

Mesaj de Adi_ » 04 Ian 2008, 10:05

si eu ti-am zis ca aici a fost difuzat episodul respectiv acum cateva luni. dar daca l-a voi l-au dat in reluare acuma, probabil il vor mai da si aici...
"Marea taina a existentei umane nu consta in a trai, ci in a sti pentru ce traiesti" - Dostoievski

@ndrey
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de @ndrey » 04 Ian 2008, 16:12

si acum vreo 2 saptamani au mai difuzat alt program tot cei de la discovery chanel romania cu tehnologia ceva mai veche dar la fel de interesanta a fabricarii betelor de fly din bambus.apropo am inteles de la aceea emisiune k ar fi mai bune si mai cautate betele din bambus pt pescuitul la musca(dar si ceva mai scumpe) :wink: :wink:
Imagine

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Ian 2008, 18:22

pe hubul pescarilor,circula aceste emisiuni.
deci puteti sa le gasiti acolo,inregistrate ,la diversi useri :wink:
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

Scrie răspuns