Heliu
Moderatori: Adelin, johnnybravo, dr.pike, tudor, Moderatori
Re: Heliu
ia cititi ce zice moncher:
Serios acum , Leba v-a intins capcana.
voi ati muscat repede momeala si ati parasit bunatate de toplic , crezand ca'i trebe lui heliu. e plin netu' frate de heliu , exista google....dar pentru termoclisma mai rar gasesti informatii , poate doar in reviste...Leba scrie:Adelin, te stiu om serios, daca tii la Gigi, shut down this thread!
...si incepe altul.
Serios acum , Leba v-a intins capcana.
- semlecangheorghe
- veteran

Exact, si te rog sa-mi faci un serviciu,chiar daca probabil ma detesti..Hell scrie:uauuuu, imi cer scuze, vad ca ai dreptate, din nou![]()
Spune-i te rog la retardat,ca la mine e pe ignore si oricum nu vad ce scrie..
E inutil sa se oboseasca scriind,si in plus sa riste sa faca si un ulcer perforat...bietul de el..
Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Nu fac servicii, nu transmit la nimeni nimic si nu te detest....atat poti tu, te-ntelegsemlecangheorghe scrie:Exact, si te rog sa-mi faci un serviciu,chiar daca probabil ma detesti..Hell scrie:uauuuu, imi cer scuze, vad ca ai dreptate, din nou![]()
Spune-i te rog la retardat,ca la mine e pe ignore si oricum nu vad ce scrie..
E inutil sa se oboseasca scriind,si in plus sa riste sa faca si un ulcer perforat...bietul de el..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jiji ti-a prins bine pauza dupa cate vad! Te-ai hodinit si esti proaspat ca o verjinica! dornica! Numa' tu nu stii exact de care parte a obiectului esti... chiar esti derutat... e ca-n dilema cainelui care sta in k.r si-si... toaleteaza .... ma scuzati... si anume madularul: "Eu oare iau... sau dau..." Atata ca tu n-ai nici o dilema; esti convins de contrariu! Pace tie, suflete!
Mah, si mai lasa emoticoanele alea ca nu convingi pe nimeni!
Mah, si mai lasa emoticoanele alea ca nu convingi pe nimeni!
Baieti, poate suna neverosimil, insa eu chiar vreu heliu.
S-au gasit niste oferte ce sar de 500 de ronozauri, eu vreau insa putin, pentru o petrecere.
Nu termoclina, nu flai.ro, nu samba, nu sosete... HELIU.
As fi vrut mai degraba ceva verde da asta nu pot sa zic aici.
S-au gasit niste oferte ce sar de 500 de ronozauri, eu vreau insa putin, pentru o petrecere.
Nu termoclina, nu flai.ro, nu samba, nu sosete... HELIU.
As fi vrut mai degraba ceva verde da asta nu pot sa zic aici.
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
Hai ca te credem pe cuvant.Leba scrie:Baieti, poate suna neverosimil, insa eu chiar vreu heliu.
La ce iti trebuie , sa umfli baloane ? Sa nu se gaseasca vreunul sa le sparga cu bricheta inainte sa le dai drumu' , ca te vaz la pro-tv.
Uite aici : http://www.nuntaincort.bizoo.ro/vanzare ... elie-heliu
sau aici : http://www.endlesscom.bizoo.ro/vanzare/ ... tex-medium
Tnx, incercam si la astia.
Ati vazut cam ce joaca Dortmund?
Ati vazut cam ce joaca Dortmund?
"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team