helesteu in padure

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
seffff
utilizator nou
utilizator nou

helesteu in padure

Mesaj de seffff » 18 Ian 2010, 18:42

Voi face un helesteu langa raul Dambovita,in padure,localitatea Salcioara.
Daca vede cineva din zona ms asta,va astept pt discutii,schimb de experienta sau orice altceva folositor,pt acest subiect si.........fir intins,ca mai e un pic si trece iarna!

pensionaru
veteran
veteran

Re: helesteu in padure

Mesaj de pensionaru » 19 Ian 2010, 06:43

seffff scrie:Voi face un helesteu langa raul Dambovita,in padure,localitatea Salcioara.
Daca vede cineva din zona ms asta,va astept pt discutii,schimb de experienta sau orice altceva folositor,pt acest subiect si.........fir intins,ca mai e un pic si trece iarna!
Iti urez succes! Asigura-te ca nu ai prin zona vidre.
"Cand vulturii sunt tacuti,papagalii incep sa trancaneasca"

seffff
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seffff » 20 Ian 2010, 14:19

sper sa nu fie vidre,o sa tin niste caini acolo,pe sarma,care sper sa patruleze pe maluri,pt inceput nu sap decat un patrat de 15m si pamantul il pun de jur imprejur,deci,o sa fie oarecum izolat.........
ma mai gandesc cum sa taluzez malurile si daca sa mai pun folie,sper sa fie aproape panza freatica si sa-mi ramana macar doar un m de apa,la 3 sapati

seffff
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seffff » 29 Ian 2010, 09:55

s-a mai domolit in sfarsit gerul asta,o sa m-apuc de sapat saptamana viitoare,abia astept,o sa pun si niste poze,va tin la curent!

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 29 Ian 2010, 12:02

seffff scrie:s-a mai domolit in sfarsit gerul asta,o sa m-apuc de sapat saptamana viitoare,abia astept,o sa pun si niste poze,va tin la curent!
Nu te baza pe caini la paza de vidre. Am un prieten care a investit vre-o 200 de mil lei vechi in crapi reproducatori(asa sustine el) si vidrele i-au mancat exact pestele mare din helesteu cu toata paza a 2 rottweiler.
Prietenul are helesteul langa o padure,dar are si un parau care vine din padure si-i alimenteaza helesteul.

feugen
veteran
veteran

Mesaj de feugen » 29 Ian 2010, 12:47

Vidrele (cu patru picioare) nu sunt extrem de periculoase... Alea cu doua picioare sunt periculoase... :lol:

P.S. Daca ai sti cat de simplu este sa dai vina pe o vidra... :lol: nu ca vidra nu ar provoca pagube, insa acestea pot fi "acceptate"... :lol:
Bucuresti

pensionaru
veteran
veteran

Mesaj de pensionaru » 29 Ian 2010, 13:21

feugen scrie:Vidrele (cu patru picioare) nu sunt extrem de periculoase... Alea cu doua picioare sunt periculoase... :lol:

P.S. Daca ai sti cat de simplu este sa dai vina pe o vidra... :lol: nu ca vidra nu ar provoca pagube, insa acestea pot fi "acceptate"... :lol:

Vidrele (cu patru picioare )nu sunt extrem de periculoase...daca ai un helesteu de suprafata mare. Alea cu doua picioare sunt mai putin periculoase daca stii sa le combati.

seffff
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seffff » 30 Ian 2010, 10:19

rottweiler-ul nu prinde vidra,dar are vecinul meu doi caini de vanatoare,d-aia mici,nu stiu sigur rasa,corora nu le scapa nici macar un soricel,sunt extraordinari,la reproducatori nu ma gandesc inca,deocamdata sa vad plantele crescand,dupa ce bag apa........mai e drum lung pan-acolo,cred ca,pt inceput,tre sa fi putin nebun sa bagi peste mult sau f mare,mai bine sa-i vad crescand sanatosi,asta e satisfactia....astept sfatturi de la cei cu mai multa experienta de genul asta.va salut!

seffff
utilizator nou
utilizator nou

Mesaj de seffff » 16 Mar 2010, 10:53

am sapat,mai am putin,prima problema-malurile sun foarte fragile,numai pietris si nisip,avantaj-am dat repede de apa,cca 2,5 metri,deci,prima prioritate,taluzarea malurilor..........

Scrie răspuns