He's Alive!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
He's Alive!
Un articol despre Polutzia Romana semnat de....
http://www.gandul.info/puterea-gandului ... 4#comments
http://www.gandul.info/puterea-gandului ... 4#comments
cum zice si Onesti, trebe oleaca starnit si ...Tavi scrie:Parca nu mai are acelasi farmec...
I s-o fi tocit penita?

too peacefull without him, endeed

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team
- Mugurstefan
- veteran
onesti scrie:Farmecul lui reiesea oarecum si din contrastul cu comunitatea rapitorilor. Nu ca n-ar fi el valoros. Si-apoi subiecte gen "politzisti care fura" "preotzi incestuosi" sau "gaina care naste pui vii" nu mai au nimic senzatzional. Au devenit deja banalitatzi.
Mie mi-e in continuare simpatic gagiu'!
Senzational sau nu, pune puncul pe I' , si cam asa ar trebui sa arate un articol normal, intru asanarea raului din societate.
Nu articole pentru minti slabe cu : " gaina naste pui vii' sau babe care se uita la streaptease masculin si alte chestii frivole, nu le mai enumar le stiti prea bine.
Nu tot ce e bun e si senzational, si nu tot ce e senzational e si bun pentru educatie societatii.
In fond, daca tanjim dupa normalitate sa stiti ca ea e de fel banala rau.......
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !
Aparte de banalitati , io de ex. am aflat ca romanii cheltuiesc sute de milioane de euro in statiunile din Austria , cum sa spun eu , amanunte din astea il fac special , mici detalii din astea hehe!!onesti scrie:Farmecul lui reiesea oarecum si din contrastul cu comunitatea rapitorilor. Nu ca n-ar fi el valoros. Si-apoi subiecte gen "politzisti care fura" "preotzi incestuosi" sau "gaina care naste pui vii" nu mai au nimic senzatzional. Au devenit deja banalitatzi.
Fir Intins!!!
- kuin tauti
- veteran