Hagi la Poli Timisoara
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Hagi la Poli Timisoara
Mi se pare mie sau deja Hagi&Co au depasit toate limitele nesimtirii? E a doua oara cand din cauza lui Hagi este dat afara un antrenor care a avut rezultate relativ bune! Oare sa fii ramas regele fara bani? Sau care o fi fost motivul indepartarii lui Olaroiu dupa o victorie superba cu Poli Iasi (sa ma ierte cei din Iasi)?
PS Nu contest in nici un fel meritele lui Hagi ca fotbalist. In schimb ca moralitate cred ca lasa de dorit...
PS Nu contest in nici un fel meritele lui Hagi ca fotbalist. In schimb ca moralitate cred ca lasa de dorit...
Re: Hagi la Poli Timisoara
[quote="dr.pike"]Sau care o fi fost motivul indepartarii lui Olaroiu dupa o victorie superba cu Poli Iasi (sa ma ierte cei din Iasi)?
Cei din Iasi nu trebuie sa te ierte
, victoria a fost cu Farul Constanta 3-2, ei fiind multumiti de rezultatul cu Jiul Petrosani (2-0 in deplasare).
Cat despre venirea lui Hagi, cred ca au contat banii (400.000 euro pe an
) si lipsa de activitate a regelui.
Nu il vad stand prea mult la Poli, de fapt nu cred ca prinde finalul campionatului aici.
Un suporter timisorean suparat (la tv) spunea ceva de "au inceput sa traga mustele la c...t".
Cei din Iasi nu trebuie sa te ierte

Cat despre venirea lui Hagi, cred ca au contat banii (400.000 euro pe an

Nu il vad stand prea mult la Poli, de fapt nu cred ca prinde finalul campionatului aici.
Un suporter timisorean suparat (la tv) spunea ceva de "au inceput sa traga mustele la c...t".
...si pescuitul va va face liberi!
cu riscul de a va contrazice ma asteptam la schimbarea lu Olaroiu , desi nu credeam ca Hagi va fi succesorul.
Oli desi e un meseriash, nu a reusit sa dea echipei o anvergura dorita de patroni si sa o faca o candidata serioasa la titlu pt anu asta .Ori se stie ca lipsa de rezultate.....
Hagi ma gandesc ca vine pt ca e platit si inca f bine si pt ca va antrena o echipa care are bani si vrea sa faca treaba .Cine nu ar veni antrenor la Poli in acest moment?
La cat e de capos , nu cred ca il vor conduce becali si daca o vor face nu-i vor lasa sefii timisoarei ...
eu cred ca va face treaba
Oli desi e un meseriash, nu a reusit sa dea echipei o anvergura dorita de patroni si sa o faca o candidata serioasa la titlu pt anu asta .Ori se stie ca lipsa de rezultate.....
Hagi ma gandesc ca vine pt ca e platit si inca f bine si pt ca va antrena o echipa care are bani si vrea sa faca treaba .Cine nu ar veni antrenor la Poli in acest moment?
La cat e de capos , nu cred ca il vor conduce becali si daca o vor face nu-i vor lasa sefii timisoarei ...
eu cred ca va face treaba
Da-i unui om un peste si el va manca o zi; invata-l sa
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
pescuiasca si el va
sta pe marginea lacului si va bea bere toata ziua.
Hagi la Poli Timisoara
si eu cred ca sa c-am depasit limita cu hagi,mai intai cu nea`pitzi care a fost demis mai mult aiurea si acum olaraiu, sincer eu as vrea sa ramana tot minciunasu la frf decat popescu, care este dupa parerea mea sclavul fratzilor becali,nu as avea nici cea mai mica satisfactie sa il vad pe acest giovani cum radiaza de fericire ca o sa poata face ce vrea in campionatul romanesc si la natzionala sa fie convocatzi totzi jucatorii care se afla sub contract cu el,mi-a ajuns era iordanescu............
,si implicit majoritatea de la dinamo si poli ,si sa nu deviez de la subiect ca talent hagi a fost foarte bun dar ca si caracter nu cred ca poate fii dat exemplu tinerilor jucatori...........asa ca mai bine nu se baga in asta,oricum nu a avut curaj sa vina la steaua din cauza suporterilor si a presiunii la care era supus 

- Mugurstefan
- veteran
Nu pot vota pentru ca nu cred ca nici una din variante reflecta adevarul.
Ca si caracter eu stiu ca Hagi are. Ca e si naiv si poate usor de manipulat ... asta e altceva.Ca s-a certat cu Piti , asta e altceva .. lupta dintre orgolii are si victime ...dar nu cred ca e de moralitatea lui Mitica,Nashu si Iordanescu.
Nu moralitatea lui Hagi ma ingrijoreaza . Eu am o retinere cum ca el ar avea talentul si inteligenta de antrenor de rasa asa cum a avut-o ca jucator.
Cat priveste schimbarea lui OLI , e o naivitate sa credem ca a urzit-o el.
Iar sarac nu e , stati linistit ca nu antreneaza ca sa-si hraneasca familia.
Oli , un antrenor inteligent si cu caracter, a antrenat foarte bine echipa National fara nume mari in ea( de fapt aici erau adusi toti dizgratiatii !) si fara pretentii de campioana si a avut rezultate spectaculoase , storcand la maxim tot ce se putea scoate din aceasta echipa.
Din pacate , saltul la o echipa cu jucatori de valoare si mai ales povara luarii titlului l-a cam inhibat.
Ceva i-a lipsit lui Oli de nu ii iesea ca la National , si atunci cand echipa nu da rezultatele scontate apar disensiunile... o masura trebuia luata si OLI a plecat. A asteptata insa sa o faca dupa doua victorii acasa, asta asa ca sa plece cu fruntea sus, dar cred ca in sinea lui se simte usurat .
Mai rau e ca si Viorel Moldovan va pleca....
Ca si caracter eu stiu ca Hagi are. Ca e si naiv si poate usor de manipulat ... asta e altceva.Ca s-a certat cu Piti , asta e altceva .. lupta dintre orgolii are si victime ...dar nu cred ca e de moralitatea lui Mitica,Nashu si Iordanescu.
Nu moralitatea lui Hagi ma ingrijoreaza . Eu am o retinere cum ca el ar avea talentul si inteligenta de antrenor de rasa asa cum a avut-o ca jucator.
Cat priveste schimbarea lui OLI , e o naivitate sa credem ca a urzit-o el.
Iar sarac nu e , stati linistit ca nu antreneaza ca sa-si hraneasca familia.
Oli , un antrenor inteligent si cu caracter, a antrenat foarte bine echipa National fara nume mari in ea( de fapt aici erau adusi toti dizgratiatii !) si fara pretentii de campioana si a avut rezultate spectaculoase , storcand la maxim tot ce se putea scoate din aceasta echipa.
Din pacate , saltul la o echipa cu jucatori de valoare si mai ales povara luarii titlului l-a cam inhibat.
Ceva i-a lipsit lui Oli de nu ii iesea ca la National , si atunci cand echipa nu da rezultatele scontate apar disensiunile... o masura trebuia luata si OLI a plecat. A asteptata insa sa o faca dupa doua victorii acasa, asta asa ca sa plece cu fruntea sus, dar cred ca in sinea lui se simte usurat .
Mai rau e ca si Viorel Moldovan va pleca....
Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !
Mugur Dixit !