Ghidul nesimtitului in prohibitie

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
radonneus
junior
junior

Ghidul nesimtitului in prohibitie

Mesaj de radonneus » 24 Apr 2009, 22:39

Mergi la spinning la stiuca cu nada artificiala in perioada de prohibitie ?
Da, clar, bravo.
Prinzi fara sa vrei (...) avat, salau, clean, etc. ?
Da, clar, se intampla.
Il eliberezi ?
Doamne fereste ! Esti nebun ?! Esti copil ?! Grabeste-te sa-l bagi in portbagaj ! Lasa-l sa se zbata acolo pana moare. Fi atent sa nu vina "controlul". Cum adica sa eliberezi ?

Ati citit pe Paraschivescu cu "Ghidul nesimtitului" ? Cititi, e genial, e dureros. Mi-ar fi placut un capitol referitor la pescarul rumân.

Am considerat spinningul o ramura eleganta a pescuitului, precum muscaritul, rezervata celor eleganti. Rahat ! Astazi am avut parte de marea dezamagire cand un specimen cu o joarda telescopica, fir de 0.3, la jig, lansa 15 m (atat putea cu montura respectiva) a prins 2 salai la 2.5kg, "porbagajati". Era insotit de oareshcativa tovarasi iar pe mal, in total, sa fi tot fost vreo 8 pescuitori. Eu n-am tel. mobil, ma dezgusta ideea, daca aveam ... sa fi sunat la 112 ? la jandarmerie ? habar nu am ce ar fi iesit ...

Oricum, draga nesimtitule, sper sa te inneci cu oasele. Il vinzi ??? credeam ca-l manci cu ma-ta soacra; scuze ... premiul de cacao ramane al tau.

Dezamagire totala.

apsalba
veteran
veteran

Mesaj de apsalba » 25 Apr 2009, 07:39

Glumesti? Iata mostra de nesimtire. La Pascani la un baraj unde scobarii se inghesuie ca berbecii, neputand sa treaca de el, se da la stiuca cu rama si viermisor. Plasele si navoadele sunt scoase de filiala asociatiei Prieteni Pescari si predate politiei care refuza sa le preia si sa faca cuvenitul proces verbal de constatare. La interventia energica a FNPSR inspectorul ANPA de zona se duce la Politie, care este in fapt body guard-ul braconierilor, in loc sa mearga la cel care a sesizat-o. Merg la fata locului si baietii erau la treaba. Nu conteaza faptul ca era prohibitie si baietii nu aveau permise de pescuit. Se aplica doua amenzi pentru pescuit cu carligul gol.

Membri aps prieteni pescari din Pascani s-au inscris la concursul de spinning de la Manjesti. Pentru a protesta, vor pescui la mamaliga. O sa invitam si condducerea ANPA.

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 25 Apr 2009, 10:15

apsalba scrie:Glumesti? Iata mostra de nesimtire. La Pascani la un baraj unde scobarii se inghesuie ca berbecii, neputand sa treaca de el, se da la stiuca cu rama si viermisor. Plasele si navoadele sunt scoase de filiala asociatiei Prieteni Pescari si predate politiei care refuza sa le preia si sa faca cuvenitul proces verbal de constatare. La interventia energica a FNPSR inspectorul ANPA de zona se duce la Politie, care este in fapt body guard-ul braconierilor, in loc sa mearga la cel care a sesizat-o. Merg la fata locului si baietii erau la treaba. Nu conteaza faptul ca era prohibitie si baietii nu aveau permise de pescuit. Se aplica doua amenzi pentru pescuit cu carligul gol.

Membri aps prieteni pescari din Pascani s-au inscris la concursul de spinning de la Manjesti. Pentru a protesta, vor pescui la mamaliga. O sa invitam si condducerea ANPA.
Nu esti pescar daca nu ai auzit ca stiuca se prinde si la rima ... ba au fost si cazuri (e drept ca accidentale) cind s-a prins si la mamaliga. :roll:
Chiar daca baietii pescuiesc la mamaliga, tot au sanse mai multe de a prinde vreun rapitor, decit daca ar sta acasa. :shock:
Imi permit chiar sa le fac o recomandare sa puna boabe de porumb intercalate cu pop-up pe fir de par ! :shock: Mie o astfel de montura mi-a adus si surprize (avat) ... nedorite desigur pentru ca vizam alta specie :oops: :oops:
Alte consultatii va mai poate da un alt asociat sef (asemeni voua ... insa vicepresedinte la ajvps Iasi) care intr-un articol afirma ca somnul se prinde la "strol" (nu stiu ce o fi aia ... insa banuiesc ca se referea la srot :wink: ) :twisted:

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 25 Apr 2009, 10:55

apsalba scrie:Glumesti? Iata mostra de nesimtire. La Pascani la un baraj unde scobarii se inghesuie ca berbecii, neputand sa treaca de el, se da la stiuca cu rama si viermisor. Plasele si navoadele sunt scoase de filiala asociatiei Prieteni Pescari si predate politiei care refuza sa le preia si sa faca cuvenitul proces verbal de constatare. La interventia energica a FNPSR inspectorul ANPA de zona se duce la Politie, care este in fapt body guard-ul braconierilor, in loc sa mearga la cel care a sesizat-o. Merg la fata locului si baietii erau la treaba. Nu conteaza faptul ca era prohibitie si baietii nu aveau permise de pescuit. Se aplica doua amenzi pentru pescuit cu carligul gol.

esti pe aratura rau prietene! la CM la Manjesti nu s-a inscris momentan nici un om din Pascani ! ca intotdeauna debitezi numai aiureli si iti bati joc de munca unor oameni !

Ioan S.
veteran
veteran

Mesaj de Ioan S. » 26 Apr 2009, 21:11

jonah scrie:esti pe aratura rau prietene! la CM la Manjesti nu s-a inscris momentan nici un om din Pascani ! ca intotdeauna debitezi numai aiureli si iti bati joc de munca unor oameni !
Nu e pe aratura ... la Pascani i s-a parut lui ca are "teren de afirmare" ... cita vreme la citva km de sediile asociatiilor si federatiilor sale priviti ce se intimpa astazi 26.05.2009 . (imaginile preluate de la : http://forum.aventurilapescuit.ro/viewtopic.php?t=7359
la aceeasi adresa gasiti si discutii pe aceasta tema :twisted: )
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine
Imagine

jonah
veteran
veteran

Mesaj de jonah » 26 Apr 2009, 22:16

eu ma refeream strict la Cupa Moldovei ,nu ma intereseaza nesimtitii si fomishtii care pescuiesc in prohibitie ! sa se spele autoritatile pe cap cu ei !

Mugurstefan
veteran
veteran

Mesaj de Mugurstefan » 27 Apr 2009, 15:50

Se spune ca SISTEMUL e bun dar Poporul e rau. Ganditi altfel: poporul e asa cum e ganditi un sistem pentru el !
Mugur Dixit !

Nick
veteran
veteran

Mesaj de Nick » 27 Apr 2009, 16:39

Eu as vrea sa vad actiunile ANPA din teren, in colaborare cu jandarmii.Atata timp cat permisul il platesc la ei, ar trebui sa vad paza si populare din banii astia. Pescarii care nu doreau asociere si vroiau permisul de la posta si-au vazut visul cu ochii, acum sa asteptam beneficiile acestui fapt.

old_radu
veteran
veteran

Mesaj de old_radu » 27 Apr 2009, 17:47

@ Nick
...cati inspectori ANPA sunt intr-un judet ?

Hentzone
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de Hentzone » 02 Mai 2009, 18:23

Nick scrie:Eu as vrea sa vad actiunile ANPA din teren, in colaborare cu jandarmii.Atata timp cat permisul il platesc la ei, ar trebui sa vad paza si populare din banii astia. Pescarii care nu doreau asociere si vroiau permisul de la posta si-au vazut visul cu ochii, acum sa asteptam beneficiile acestui fapt.
Las k le-am vazut eu in data de 25.04.2009... pe canalul de evacuare a apei calde de la termocentrala Mintia din jud Hd... erau niste baietzi (vreo 10 la numar) care trageau de numa la hatza (coasa, japca, agatzat), asta se intampla undeva pe la ora 18:00 si am auzit tot de la ei... "hai baieti sa ne facem de cap k la ora 20 vine controlul"; la ora 19:45 nu am mai vazut unul si la ora 20:15 a aparut controlul cu tot cu jandarmi si nu au gasit nici o neregula... toata lumea pescuia sportiv la stiuca...
Go fishing, what else...

Scrie răspuns