Gazele de sist?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Gazele de sist?
ce parere aveti despre inceperea exploatarii si in romania?
aici si un filmulet http://www.youtube.com/watch?v=9OGu2ylErNk
nu stiu cat este sau cat nu este de adevarat!
aici si un filmulet http://www.youtube.com/watch?v=9OGu2ylErNk
nu stiu cat este sau cat nu este de adevarat!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Re: Gazele de sist?
Daca vreti ca apa sa nu mai fie potabila exploatati.
Asta pentru moment. Poate se va ajunge la un tip de extragere care nu provoaca catastrofe ecologice. Pana acuma insa nu s-a ajuns la o exploatare care sa nu aduca probleme grave populatiei locale.

Asta pentru moment. Poate se va ajunge la un tip de extragere care nu provoaca catastrofe ecologice. Pana acuma insa nu s-a ajuns la o exploatare care sa nu aduca probleme grave populatiei locale.
-
- utilizator constant
Foate bine ca ai deschis acest topic, noi romanii suntem mai inapoiati, si acceptam orice, este cea mai mare prostie cu aceasta extragere de gaze, noi romanii am semnat-o ca prostii, la fel ca si ACTA si block IP, vai de noi fratzilor!!!!!!
cociuba.dalin scrie:Foate bine ca ai deschis acest topic, noi romanii suntem mai inapoiati, si acceptam orice, este cea mai mare prostie cu aceasta extragere de gaze, noi romanii am semnat-o ca prostii, la fel ca si ACTA si block IP, vai de noi fratzilor!!!!!!
pamantul s-a dus..petrolul s-a dus...urmeaza gazele, aurul si suntem beton!
sa ma scuze politicienii nostri ca io sunt mai incet asa de cap dar cum draku e asta benefic pt tara noastra? una e sa vinzi rezerve strategige de petrol la straiani care apoi ne vand produs finit inapoi ca si cum nu am avea petrol deloc si una e sa distru terenuri agricole riscand astefel sa devii total dependent de importuri.si zina banatului sa fim seriosis ca este o zona bogata pt agricultura.astia nu au pur si simplu nici o idee despre cum se conduce o tara!
L-ati dat jos pe Ceausescu acu il vreti pe Gigi Becali!!!!
Nu-i vad pe baietii aia mandri ca-s romani
, inca un motiv de "mandrie" 

Salut!
Sincer.. eu nu ma identific cu acei "noi", desi... notiunile mele, juridice, inca nu-mi permit sa afirm veridicitatea spuselor tale, deh..
Exemplificati, de fapt.. detaliati ce inseamna aia.. "gazele de sist".. notiuni mai pertinente?
Spor si numai bine\1
Poate cauti si tu putin si sunt sigur ca vei gasi.
Sincer.. eu nu ma identific cu acei "noi", desi... notiunile mele, juridice, inca nu-mi permit sa afirm veridicitatea spuselor tale, deh..
Exemplificati, de fapt.. detaliati ce inseamna aia.. "gazele de sist".. notiuni mai pertinente?
Spor si numai bine\1
Poate cauti si tu putin si sunt sigur ca vei gasi.
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?
daddy,semnatura ta spune totul.cand lasi sa apara la tv inculti gen becali iar despre cei care chiar fac ceva pentru tara nu se vorbeste deloc...nu stiu ce sa mai zic.
Salut!
Am inteles mesajul.. insa doar o notiune preluata din DEX (Alte surse) nu reprezinta decat varful aisbergului, intelegerea se face prin dialog, cateodata.. Mea culpa - scuze.
Spor si numai bine!
Am inteles mesajul.. insa doar o notiune preluata din DEX (Alte surse) nu reprezinta decat varful aisbergului, intelegerea se face prin dialog, cateodata.. Mea culpa - scuze.
Spor si numai bine!
Prin natura omul este posesiv, dar prin incultura ce devine, egoist ?