Sincer și eu dau vina pe magazin, am auzit o discuție la tf între un client căruia îi de rupsese o lanseta și un angajat și tare mi-a plăcut abordarea problemei, modul pro client in care a pus problema .
Acum, sa fii cinstiți , cine in toate mințile poate transporta un bat intr-o asemenea manieră încât la prima partidă sa se spargă in 4 bucăți?
garantie lanseta
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- veteran
Re: garantie lanseta
Am si eu o lanseta Favorit bubuita de nevasta [pusa in usa fata bus cu usa deschisa,evident la prima rafala de vant sa inchis usa cu tot cu lanseta] si prin septembrie cind merg dupa marfa in Ucraina imi dau comanda de cotor.daca pot sa te ajut si ptr tine cu unul sa-mi lasi mes.
Asta evident daca vand si separat ca inca nu stiu.Eventual iti aduc doua buc [asta asa ca suntem colegi de forum] la banii pe care i-ai dat aici si parca mai ramine de-o bere la cum scade $
Asta evident daca vand si separat ca inca nu stiu.Eventual iti aduc doua buc [asta asa ca suntem colegi de forum] la banii pe care i-ai dat aici si parca mai ramine de-o bere la cum scade $

Mulțumesc de oferta, chiar apreciez însă a mea s-ar spart în 4 bucăți, rămân cu inelele și mandrina 

-
- utilizator constant
bad post
- semlecangheorghe
- veteran
Eu am cumparat o lanseta de la Big xxx si pe garantie scrie ca nu se onoreaza nici o garantie daca defectul ,ruptura etc.are loc in primii 90 cm ai lansetei masurati dinspre varf inspre mufare
Si cu asta basta..

Si cu asta basta..

Si-Gi Lures wobblers&more..
.
.
Ce marlanie,auzi 90cm de la varf,cine pana mea a auzit de lansete rupte de la cotor? 

Dumnezeu a creat cerul si pamantul,restul e facut in China.