GALACTICII DIN GIULESTI!!!
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
ei....si iar este meci... iar vorbim de fotbal.
bine totusi ca nu ne-am calificat la mondiale sa mai dam drumul la radio in barca, asa ne vom duce linistiti sa probam mulinetele, sa povestim pentru a n'spea oara cand ne-a tras monstrul.
asa a spus o fata de la o televiziune; sper ca se referea macar la CALEA LACTEE, si nu la vreo galaxie din alta dimensiune.
nu zic, rapidul a facut o fata frumoasa in europa, si abia astept meciul de diseara... dar cum o iau razna televiziunile si ziarele...si chiar si "inculpatii", pescarii cu balonul rotund, iti vine rau.
sau imi vine numai mie..?
bine totusi ca nu ne-am calificat la mondiale sa mai dam drumul la radio in barca, asa ne vom duce linistiti sa probam mulinetele, sa povestim pentru a n'spea oara cand ne-a tras monstrul.
asa a spus o fata de la o televiziune; sper ca se referea macar la CALEA LACTEE, si nu la vreo galaxie din alta dimensiune.
nu zic, rapidul a facut o fata frumoasa in europa, si abia astept meciul de diseara... dar cum o iau razna televiziunile si ziarele...si chiar si "inculpatii", pescarii cu balonul rotund, iti vine rau.
sau imi vine numai mie..?
Balcanisme ieftine influentate de ""latina fratiilor nostri iberici""...Insa sa vedem rezultatele finale(adica sa mai jucam macar o finala de cupa..) ca sa putem sa racnim ca suntem mari.
Sa lasam epitetele pompoase si sa dea Dumnezeu sa mergem mai departe cu ambele echipe,sa jucam si noi printre elita europeana...
Altfel este doar stare de greata cum bine spune Ovidiu...
Sa lasam epitetele pompoase si sa dea Dumnezeu sa mergem mai departe cu ambele echipe,sa jucam si noi printre elita europeana...
Altfel este doar stare de greata cum bine spune Ovidiu...
-
- veteran
- ravenheart
- veteran
am avut neste emotii la meciul asta cum n-am mai avut de mult... bine ca ne-am calificat... sper ca si steaua sa faca o figura frumoasa maine seara
Dark, morbid, a poet and singer, your death and my resurrection. I am a warrior, a shadow lord. I am the one who troubles your mind. I am the one that you always try to subdue, I am the moon frost, the superior race, the one you'll never achieve.
-
- utilizator nou
Stai sa vezi ce-o sa sufere Gigi Becali azi. Ca avea o problema saptamana trecuta din cauza ca Rapidul au castigat cu 2-0, nu ca Steaua abia a scos egal. daca nu se califica Rapidul ieri ar fi fost mult mai linistit. Hai Steaua!danr scrie:eu nu prea sufar la meciuri, dar meciul asta m-a marcat
a fost cel mai dramatic si mai spectaculos meci dintre meciurile vazute in ultimii ani....
Esteeeeeee!
nemtii au jucat extrem de dur, n-am vazut de mult un asemenea meci, a fost de infarct. era sa scap berea din mana, m...ii mamii lor de "civilizati"!
nu as fi vrut sa fiu in pielea lui Razvan Lucescu...cred ca a slabit niste kg!

nu as fi vrut sa fiu in pielea lui Razvan Lucescu...cred ca a slabit niste kg!

"Cu aceeasi minciuna nu poti pescui de doua ori"
East Spinning Team
East Spinning Team