formul nostru invinge in lupta contra bootilor

orice subiect de discutie pe orice tema, mai putin pescuitul rapitorilor

Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori

Scrie răspuns
danr
Site Admin
Site Admin

formul nostru invinge in lupta contra bootilor

Mesaj de danr » 04 Sep 2007, 17:23

si pentru ca si-o luasera in cap si se inregistrau cu zecile in fiecare zi, a aparut o intrebare in formularul de inregistrare, la care trebuie dat raspunsul corect
si cum programele lor nu stiu sa raspunda la intrebarea ": care este capitala romaniei ", s-a rezolvat problema
ca atare s-a revenit la sistemul de autentificare automata cu cu verificare e-mail

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 04 Sep 2007, 17:59

poate intr-un final, mai apropiat sau mai indepartat, forumul nostru va invinge si in lupta impotriva braconierilor, a celor ce polueaza apele etc.
Oricum, fiecare victorie e importanta, asa ca Bravos domnilor!!!
Fire zmucite!

ss
senior
senior

Re: formul nostru invinge in lupta contra bootilor

Mesaj de ss » 04 Sep 2007, 19:41

danr scrie:si pentru ca si-o luasera in cap si se inregistrau cu zecile in fiecare zi, a aparut o intrebare in formularul de inregistrare, la care trebuie dat raspunsul corect
si cum programele lor nu stiu sa raspunda la intrebarea ": care este capitala romaniei ", s-a rezolvat problema
ca atare s-a revenit la sistemul de autentificare automata cu cu verificare e-mail
Adeka ei n-au auzit de Budapesta? :lol:
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 04 Sep 2007, 20:35

Sincer sper ca nu ai ceva cu maghiarii. Oricum asta tine de cultura generala a individului si nu de nationalitate. Numai bine !
P.S. Oricum mi se pare corect ca cei inculti si fara 7 ani de acasa sa nu ne sece cu tot felul de prostii, ca vad ca incepe sa-si revina forumul la normal.
Live for Fishing.

ss
senior
senior

Mesaj de ss » 04 Sep 2007, 20:44

Usurel frate, ca n-are nici o legatura cu ungurii, ce-i cu tine!!! Deja e un sablon ca majoritatea cantaretilor super-internationali de aterizeaza pe la Romanica isi incep discursurile de multumire pe scena cu "Thank you, Budapest!"
PESTELE NU ESTE UN FEL DE MANCARE

adiwolf
veteran
veteran

Mesaj de adiwolf » 04 Sep 2007, 20:44

offf ma dane,pai chestia asta am facuto pe forumul meu de acum juma de an,de ce naiba nu ai intrebat?am crezut ca ai rezolvat cumva,pana acuma.
eu am pus 3 intrebari referitoare la pescuit :wink: ,mai sigura treaba asa
Omul care crede că dragostea poate fi cumpărată cu bani n-a avut niciodată câine în casă.

essos74
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de essos74 » 04 Sep 2007, 20:48

Eeeeeeeee, nu ma aprind asa usor, ziceam si eu de cei 7 ani de acasa. Dar mi sa parut ca SS face aluzie la maghiari. Scuze daca am interpretat gresit. Numai bine!
Live for Fishing.

daspinningmaster
utilizator constant
utilizator constant

Mesaj de daspinningmaster » 05 Sep 2007, 09:51

@essos74 Ce a facut danr si staff-ul tehnic nu are nicio legatura cu cultura generala sau cu cei 7 ani de acasa; nu cred ca exista cineva care sa fie interesat de acest forum si sa nu stie care este capitala Romaniei, indiferent daca are sau nu are minimul de cultura generala.
Au pus aceasta intrebare acolo pentru a opri proceduri/inregistrari automate a unor falsi useri. Daca ai fost atent pe alte situri, la inregistrare ti se mai cere sa reproduci un sir de litere si de cifre din acelasi motiv. Asta e tot. Nu are legatura nici cu maghiarii, nici cu cei far' de cultura si nici cu cei fara de bun simt.
Fire zmucite!

Scrie răspuns