fondul de vanatoare 40 Agnita - unde e?
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
-
- utilizator nou
fondul de vanatoare 40 Agnita - unde e?
Imi poate spune cineva unde este fondul de vanatoare 40 Agnita? Vreau sa gasesc hranitoarea unde sunt hranite caprioarele de pe raza acestui fond - am vazut la TV la stiri cum se aduna cerbii si mistretii chiar cand li se da de mancare - as vrea sa fiu si eu prezent cand sunt hranite animalele - pt a le fotografia! Multumesc!
-
- utilizator nou
scuze, eu cand am pus mesajul asta intrasem pe site-ul care mi l-a gasit Google pt AJVPS Sibiu - deci nu e vina mea ca l-au uzurpat pescarii! Pesti nu vreau sa fotografiez si pescuitul mi se pare o pierdere de vreme - mai bine ati juca table, ati fi mai castigati! Raspunsul celui din Valcea e inutil - si rautacios pe deasupra. Am zis eu ca nu-mi plac pescarii - si "Adiwolf" doar imi confirma acest lucru. Iti sugerez sa-ti schimbi si porecla de pe acest forum - folosesti nume de animale vad ca. Ar trebui sa te autointitulezi Adi Bibanu' - ti s-ar potrivi mai mult. Ii multumesc lui Adrian SB pt sfat.
-
- veteran
re
@ tudorseulean@gmail.com ... lasa-ne . Si-atat !
la prima vedere forumu ista e de vinatoare !
ca prea va impuscatu unii pe altii
in rest.. , ce sa zic ? clar omu so ratacit...
dar o fo sincer, direct , politico si la subiect...
deci ... zic io... merita " directionat " ... cu mai multa ... politete...
for tudorseulean@gmail.com... : Beauty is in the eye of the beholder
ca fotograf... , probabil stiai asta... dar la rindul tau... iesti ... rautacios !
ca prea va impuscatu unii pe altii

in rest.. , ce sa zic ? clar omu so ratacit...
dar o fo sincer, direct , politico si la subiect...
deci ... zic io... merita " directionat " ... cu mai multa ... politete...
for tudorseulean@gmail.com... : Beauty is in the eye of the beholder
ca fotograf... , probabil stiai asta... dar la rindul tau... iesti ... rautacios !