"Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Moderatori: johnnybravo, dr.pike, tudor, Adelin, Moderatori
Re: "Fly - Ultimul nivel in pescuit"
Nu numai ca poti da pe sub mana la cast, tehnica chiar are si o denumire proprie : pitching.
Sud-Est, Romania undeva in Balcani
Cand aterizezi pe aeroport tine bine de bani.
aha ! bun asta. te scapa de grija permanenta pe care o au ..........
,daca nu-i ceva " in spate" 

Dar fata de tine cum le are ? Asta barbata, bre, da la peste mare. Pentru ea conteaza marimea, nu ca si pentru voi, cei care nu o aveti ! 

La cum arunca fata Skagit-ul ala.....poate oricand sa ma bage in buzunar!
Dar deh....tu nu intelegi. Este in regula, nici nu ma asteptam la mai mult din partea ta
Dar deh....tu nu intelegi. Este in regula, nici nu ma asteptam la mai mult din partea ta

Pe vremea cand dadeam cu spinu nu stiam ca asa se numeste si ca se face numa cu mulineta de cast. Ca n-as fi facut flipping si piching cu scule de spin pe paraie dupa pastravi.razvan m. scrie:Nu numai ca poti da pe sub mana la cast, tehnica chiar are si o denumire proprie : pitching.
Imi pare rau, am gresit.

E drept ca skipping nu faceam cu spinu si cu rotativa, nu cred ca puteam, dar eu cred ca voi nici cu castu nu puteti.

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13
Pe sub mana am lansat de nenumarate ori cu mulineta de baitcasting. E cat se poate de simplu si o poate face oricine.
Celelalte doua tehnici (flipping sau skipping) nu le-am incercat deoarece nu am avut nevoie de ele in conditiile in care pescuiesc.
Celelalte doua tehnici (flipping sau skipping) nu le-am incercat deoarece nu am avut nevoie de ele in conditiile in care pescuiesc.
Exact, iti dau dreptate, orice om poate da la cast. Doar ca underhand, snap T, double spey.....etc nu oricine poate. 

Stai linistit, poate oricine este intreg din punct de vedere fizic si "underhand, snap T, double spey", numai sa isi propuna asa ceva.
Ca isi propun foarte putini, aia e altceva.
Sunt lucruri mult mai grele pe lumea asta decat baletul tau, care pot fi realizate daca e vointa.
Ca isi propun foarte putini, aia e altceva.
Sunt lucruri mult mai grele pe lumea asta decat baletul tau, care pot fi realizate daca e vointa.
Ce snap T ce spey ma...Stiu eu pe unu care o incercat ieri in curte si poate toate alea cum zici tu acolo, nu e mare smecherie. Poate sa o dea de gard, pe dupa piersic si chiar cotita. 

I count stuff all day at work, why would I do that when I am fishing?
Musca 13
Musca 13